Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetem vissza az...

Hogyan szerezhetem vissza az etvagyam?

Figyelt kérdés
1 eve diagnosztizaltak inzulinrezisztenciaval es pcos-el , s emellett laktoz es fruktozerzekenyseg is fellelheto a palettan. Ezzel meg nincs is semmi gond, kaptam gyogyszert es majdnem 100 kilorol sikerult lefogynom mar 59re viszont honapok elteltevel minden kedvem elment az evestol. Gyakorlatilag minden altalam kedvelt etelrol le kellett mondjak es szepen fokozatosan minden kedvem elment az etkezesektol. Az ertekeim javultak de keptelen vagyok napi1-2 etkezesnel tobbet magamba eroltetni. Csupan a gyogyszer melle eszek kotelezo jelleggel, s mar nem talalok benne semmi elvezetet , ahogyan azelott, hisz javareszt hanyingerem van az etkezesek gondolatatol is. Ebbol van valamifele kiut?

2017. dec. 22. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Napi 1-2 étkezés sokunknak jó, de persze akkor nem picit kell enni. Étvágy nélkül is simán lehet enni (bár van, akit komolyan akadályoz, gondolom), de valóban, ez nem ideális.

Eleget próbálkoztál a receptek körül, tényleg nem tudsz jókat enni? Annyira speciális az ízlésed? Betegségem ugyan nincs, de sok év tapasztalatom van megszorító étrendekben s mindig megtaláltam a kellő élvezetet az evésben. Persze én sokmindent szeretek, ez segít (s olykor akadályozhat is, ez ilyen). De az ízlés változni is tud, illetve megismerhetsz olyan ételtípusokat, amiket sosem ettél, de rájössz, hogy jók...

2017. dec. 22. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!