Napi 5x-i étkezés mellett miért korog a gyomrom?
Az anyagcserével miért kéne bárminek történnie? Ha rendesen eszel s mindennap, akkor rendben van normál esetben.
A korgás fura dolog, ritkán jelentkezik, ha folyton eszik valaki, amennyire tudom, passz. Bizonyára egyedi is ez, nekem szinte sosem korog a gyomrom, néha 20 órával evés után megteszi, de általában nem. De mintha üres gyomor kéne hozzá... Bizonyára kiürül az a kevés étel s azért akciózik. Érdekelne egy szakértő válasza, miért is lehet ez :)
Az éhségérzet az egy teljesen egyéni dolog. Van, akinek MINDIG van éhségérzete, ha kalóriadeficitben eszik, teljesen függetlenül diétától és mindentől. S van, akinek sosincs. Én napi 5 evésnél garantáltan éheznék egész nap, amennyiben nem ennék kalóriatöbbletben, bár azért extrém kevés szénhidrátnál a kalóriaegyensúly is jó lenne.
Az is lehet, hogy túl keveset eszel, kicsit többel nem lenne gond... Vagy más étrenden. Vagy kevesebb, de nagyobb étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!