Majd pár nap múlva megtudom. Tegnap óta máris lement bő 1 kiló, holnapra is tuti lesz -1, de utána passz. Elég hatásos, ha huszadára esik a szénhidrátbevitel, sok vizet vesztek. Plusz baromira jólesik :D
De sosem hízom ilyenkor, nyilván most sem tettem. Bár ettem rendesen, így minimálisan lehetséges, de azt nem mutatja meg a mérleg.
Tegnap 4 kilóval mutatott többet, mint pár hete, de számolás nélkül is evidens, hogy nem hízhattam 1 kilót akkor sem, ha a genetikám spontán megváltozott és az anyagcserém nem gyorsul be túlevéskor. Igazán nem ettem jelentősen többet, mint máskor, a gyomrom ünnepekkor is csak olyan, mint máskor, ahogy a kalóriaigényem is. Ha többet is eszem egy nap, másnap általában kevesebbet, ez így normális, azt hiszem.
55,5 voltam ünnepek előtt és 55,4 vagyok most pedig telezabáltam magam mindenféle egészségtelennel
177cm/L
Nem hiztam egy grammot sem. Pedig minden nap volt süti, töltött káposzta, szaloncukor. De mivel egész nap nem csináltam semmit, csak annyit ettem ezekből, amennyi a fekvést fedezte. Talán 1500 kalória naponta.
167 cm 55 kg N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!