Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ennyire utálom...

Mit tegyek ha ennyire utálom magam?

Figyelt kérdés
Mások szerint nem vagyok kövér, de én annak érzem magam. Mások szerint szép vagyok, szerintem egyáltalán nem,de még egy pasim sem volt. Annyira utálom magam. Minden nap 1 órát aerobicozok és mégsem változik semmit a külsőm. Legszívesebben kiugranék az ablakon, annyira gyűlölöm magam. Már harmadszorra próbálkozok bejutni az orvosi egyetemre, de nem sikerül. Valaki így külsőleg meg tudja állapítani, hogy mit kellene tennem? 19/L, 163 cm, 55 kg.

2018. jan. 1. 19:31
 1/3 anonim válasza:

Figyi, annak valami oka van h nem jutsz be az egyetemre, egyszerűen nem neked való, jobb lenne ha bejutnál aztán kibuknál szóval ugyan ott lennél ahol a part szakad. Ülj le és gondolkozz el, ezen kívül mit szeretnél tanulni/csinálni. Én mérnöknek tanulok, de katasztrófavédőnek szerettem volna menni, 2x nem sikerült sajnos, tovább léptem, nem tudtam mit csinálni.

Ebből a siránkozós szövegből azt hittem valami kis tini p**a írja de látom, hogy 19 éves vagy, elég gyerekes ez a "viselkedés" amit itt tanúsítasz.

Ha magadnak nem tetszel és "utálod magad", akkor miért várod el, hogy mások közeledjenek, elsőnek légy tisztába magaddal, fogadd el magad. A pozitív kisugárzás árad az emberből, felfigyelnek majd rád a férfiak, ne aggódj! :)

2018. jan. 1. 19:58
 2/3 anonim válasza:
Hát szerintem kérj segítséget!Pl.pszihológus,szüleid vagy akiben megbízol és beszélgess el velük.De mivel írtad,hogy mások azt mondják,hogy nem vagy kövér és,hogy szép vagy akkor gondolom nem akarsz velük beszélni.Szóval nem azért nem volt még pasid,mert túl kövér lennél,mert egyálltalán nem vagy az.Ha nem inkább az lehet az oka,hogy nem fogadod el magad.Az egyetemre meg pont ugyan ez,hogy nem bízol magadban,mert nem szereted magad.És az aerobick az biztos hat csak te nem veszed észre magadon.De csinálhatsz előtte-utána képeket és azon megnézheted.És az 55kg az nem sok,mert az szerintem izom az aerobiktol,meg a melled is benne van.Szóval gondolj bele!Remélem tudtam segíteni.
2018. jan. 1. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont jó a testsúlyod(:

Sajnos én is ilyesmi gondokkal küzdök, csak rajtam valóban van túlsúly. Másfél éve küzdök étkezési és testképzavarral, ezalatt az idő alatt 5féle pszichés bajom volt.

Én azt tanácsolom, kezdj el egészségesen táplálkozni, valamint házi praktikákat keresni a szépség érdekében. Hidd el, ez a két dolog csodát tesz, biztos növekedni fog az önbizalmad, ki fogsz virulni. Akkor majd a szerelem és a siker is Rád talál!(;

2018. jan. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!