Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok, kis mellekkel....

Kövér vagyok, kis mellekkel. Mit tegyek? Utálom magam!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Tegyel az alapotod ellen.

Es ne utald magad, mert te magad vagy az egyetlen, aki tud azon segiteni, hogy ezen valtoztass.

2015. ápr. 21. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Várd meg, még elmúlsz 13 éves. Ez a tinik problémája.
2015. ápr. 21. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a kis mellen nem is, a kövérségen azért tudsz változtatni. Talán a hozzáállásodon is. Van egy valamelyest (ugyebár nem tudom, mennyire) működő tested, érted dolgozik, bámulatos dolgokat végez ennek érdekében, Te pedig utálod magad... A mellméret még csak nem is olyan fontos, van, aki ölni tudna legalább egyetlen végtagért... Jó, kissé drasztikus vagyok :D De érted. Nem lehet minden tökéletes, s ha ez a legnagyobb bajod, szerencsés vagy.

Nekem van mellem, de hájam is, fiatal se vagyok már annyira, szép pedig sosem voltam. De csinos és izmos még lehetek, torz nem vagyok, a boldogsághoz pedig annyira nem fontos, hogy remekül nézzünk ki...

2015. ápr. 21. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Korod?..kép ?persze arc nélkul...
2015. ápr. 21. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
ha nem koplalással fogysz le, akkor lehet nem megy le a melledből de vékonyabb leszel. meg valaki olyan típus hogy nem onnan fogy először, szóval kezdj el edzeni :)
2015. ápr. 21. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Tedd azt, amit jónak látsz! Amit szeretsz, amit gondolsz..

https://www.youtube.com/watch?v=OgKueg4qgAo

Fogyásért lehet tenni, cici egy dolog, legyen jó alakod, edzhetsz szép popsiért, ha megvan akkor megadhatod nekem az emesenedet ;)

2015. ápr. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!