Mikor áll vissza a menzeszem?
Figyelt kérdés
Lefogytam 45 kg ra (170cm)
Most növeltem a kaloriat 1000 re heti 100 emeléssel. Meddig emeljem? És a menzeszem vissza fog térni? ?
2018. jan. 1. 17:58
1/7 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mennyi lenne a napi kcal szükségleted. Legalább 1600-1800kcal.
Lehet, hogy sosem jön meg. Miért csináltad ezt?
2/7 anonim válasza:
Nem adtad meg, hogy mennyi idős vagy, és hogy fiú, vagy lány vagy, de ezektől független kijelenthetem, hogy 1200 kalória a létminimum, de szerintem 1500 alá sem érdemes menni. Ha az számodra 'sok' akkor mozogj többet. Menj el (egy konditerembe) kocogni, nem sokat, még elégetned sem kell az egész plussz 500 at, mert a pörgősebb anyagcsere alapban is többet éget el.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából kövérnek láttam magam ezért koplaltam majd végül már nem is akarattal fogytam sak olvastak le a kilok.
2018. jan. 1. 18:14
4/7 A kérdező kommentje:
13/l
2018. jan. 1. 18:21
5/7 A kérdező kommentje:
De ha már úgy kezdem hogy mikor áll vissza a menzeszem akkor szerintem egyértelmű hogy lány nem?:D
2018. jan. 1. 18:22
6/7 anonim válasza:
Szia én 12 éves vagyok és pont így voltam vele ahogy te csak rólam nem olvadtak le a kilók és én 165cm vagyok.Na mindegy a nőgyógyász a Norcolutot írta fel a menzeszem visszaálítására.Ja és ne várj vele,mert utána olvastam és természetes módon csak 3-4-5 év múlva áll vissza rendesen.
7/7 anonim válasza:
2# vagyok. Ne haragudj, igazad van, feltételezhettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!