Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tampont tudnátok...

Milyen tampont tudnátok ajánlani? Az baj, ha össze-vissza jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés

Eddig betétet használtam, de nem igazán vagyok oda érte. Gyakran előfordult, hogy átáztam mert itt-ott melléfolyt, nem szívta fel a vért stb. Ez főleg éjszakánként történik, de napközben is előfordult már ilyen mert bár odafigyelek rá, de nem tudok folyton kirohangálni a wc-re ellenőrizgetni és az első napokban elég erős szokott lenni. Ezért szeretném kipróbálni a tampont mert azt legalább érezném, hogy mikor kell cserélni és így el tudnám kerülni az ilyen problémákat. Viszont még sosem próbáltam korábban, szűz is vagyok ezért nem tudom, hogy milyen márkát, milyen méretet kellne próbálnom. Nekem elsőként az OB jutott eszembe, hiszen mindenhol azt reklámozzák illetve lehetséges, hogy elsőként csak kisebb méretet kellene próbálnom, viszont nem tudom, hogy az "meddig bírja". Tudnátok ebben tanácsot adni?

A másik kérdésem, pedig az lenne, hogy az jelent-e bármilyen problémát, ha nem rendszeres a menstruációm. Minden hónapban megjön, eddig még sosem maradt ki és mindig 5 napig tart, viszont össze-vissza jön meg. 13-14 éves korom környékén jött meg először, szóval elviekben azóta már rég be kellett volna állnia a ciklusomnak. Semmi más problémám nincsen vele ezen kívül.

18/l

2017. ápr. 17. 21:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy összevissza jön meg? Le tudnád írni az utolsó hat menstruációd első napját?

Tamponból az ob minit ajánlom. Amelyik silk touch borítású, az könnyen felcsúszik.

20N

2017. ápr. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!