Mért ilyen a hasam? (KÉP! ) fontos!
Figyelt kérdés
az van h reggel tök lapos a hasam meg minden de mihelyt eszek vagy iszok vmit rögtön megnő mért van ez?
pedig mindig jol megrágom az ételt nem eszek gyorsan naponta 5x étkezek kicsiket ebből 2x gyümölcs zöldség.szoktam biciklizni hetente többször és sokat szoktam sétálni.2.
kérdésem:milyen modszerrel/ekkel lehetne olyan lapos a hasam egész nap mint amilyen reggel?
+kép este 7kor készültek.
2010. jún. 3. 20:26
1/15 anonim válasza:
Nem tudom az enyém is ilyen,én azt hittem mindenkié.
3/15 clint válasza:
más lányokkal is megesik, ne félj emiatt, amúgy nem feltétlen az étel látszik, hisz iszol is gondolom...
4/15 flora08 válasza:
Nem vészes, így a kép alapján. Lehet, hogy valami olyat eszel, ami felpuffaszt, pl. a zöldségek.
5/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó vagy, nincs ezzel semmi baj.
6/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes! amugy 15L és 170cm/50kg
de engem annyira zavar h igy megnő:(
2010. jún. 3. 20:35
8/15 anonim válasza:
Szép :)
Én örülnék neki, ha ilyen pocim lenne :)
17L
9/15 anonim válasza:
Gyenge a hasizmod, nem tartanak rendesen, és a beleid előretolják a hasfalat. Csinálj rendszeresen hasizomgyakorlatokat!
10/15 anonim válasza:
a has alsó részének erősítésére a lábemelés a jó gyakorlat. ágy szélére a feneked 45fokban van a tested és a lábad emelgeted felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!