Mért fájt tegnap egész nap a hasam? Rosszul ettem?
Figyelt kérdés
Úgy éreztem, mintha fel lenne puffadva és fájt is:(
Reggeli: fél szelet tk kenyér sonkával, túróval, uborka és kis savanyú káposzta, fél szelet tk kenyér áfonya lekvárral
Tizi: 1 alma, 1 dió
Ebéd: zöldségleves pár kocka marha hússal
uzsi: 1 alma, 1dió
vacsi: csirkehús, 1 ubi, 1 paradicsom
később: 1 alma, 1szelet dinnye, tea
2010. júl. 28. 09:26
1/7 anonim válasza:
reggelire összevissza ettél, az ebédet kihagytad, az alma savat csinálhat (ez az egyetlen kaja, amit én pl. egyáltalán nem bírok megenni, pedig szeretem az almát),
és összességében alig ettél valamit
nem tudom, mit vártál
2010. júl. 28. 09:43
2/7 anonim válasza:
miért jó ilyen keveset enni? te tudod..
2010. júl. 28. 09:44
3/7 A kérdező kommentje:
Az ebédet hol hagytam ki? Ebéd után alig birtam a kaját megenni, úgy éreztem mintha két malacot ettem volna a puffadás miatt. Máskor vacsira többet szoktam, amúgy jó nagy darab csirkét ettem. De tényleg fájdigált, úgy én nem birok enni. De másképp nincs baj az étkezésemmel, mert szeretek enni. És mért ettem összevissza reggel? AZért mert a kenyér egyik felét sonkával s a másikat lekvárral ettem??.....
2010. júl. 28. 10:23
4/7 anonim válasza:
ha nem ennél tejtermék és lekvár mellé savanyú káposztát nem lenne semmi bajod
2010. júl. 28. 10:31
5/7 anonim válasza:
igne, tejtermék és néhány zöldség gyümölcs nem barátok:)
2010. júl. 28. 10:34
6/7 anonim válasza:
túró, savanyú káposzta, lekvár - szerinted ez nem összevissza van? mellesleg a savanyú káposzta lekvár és túró nélkül is puffaszt...
és ne haragudj, de a zöldségleves pár kocka hússal nem ebéd...
egy tál párolt zöldség egy szelet marhahússal esetleg igen
2010. júl. 28. 12:01
7/7 A kérdező kommentje:
Hát abban a levesben volt egy tál zöldség az biztos! És nem kioktatást kértem. Mellesleg rájöttem, hogy nem is savanyú káposzta, hanem simán ilyen reszelt káposzta ecetesen. S a lekváros kenyeret kb 2 órával utána ettem meg. Na mind1 má lényegtelen, most nem fáj a hasam és nem is puffadt szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!