Miért van az, hogyha reggel eszek (suli időben) óránként ennem kell, mert korog a hasam, amikor nem is vagyok olyan éhes? Otthon pedig 4-5 órát kibírok evés nélkül.
Mit egyek,hogy ne kelljen óránként ennem?
Tudom, hogy az alacsony glykémiás index-es ennivalóktól hamar éhes leszek, de reggelire otthon is és a suliban is müzlit eszek.
Akkor arra tippelek, hogy nagyon gyors az anyagcseréd. Sok rostot tudnék ajánlani, mivel eléggé laktató, de írtad, hogy reggelire müzlit eszel. Talán megpróbálhatnál nagyobb mennyiségű kalóriát bejuttatni a szervezetedbe (kenyér, vörös hús, magas cukortartalmú étel stb).
A 3 kg-ot hogyan sikerült kiszámolni?
tipp volt. :)
bőr alatt van egy kicsi a hasamnál és a combjaimnál. 176 cm 62 kg vagyok és lány 21 éves.
Ha a BMI-re gondolsz, akkor az alapján egészséges vagyok. 20,4 és azt hiszem 18,5 alatt alultáplált valaki a felső határ pedig 24,99. Azt hiszem, hogy testzsír mérést Caliper-féle bőrredő méréssel tudnak csinálni, de azt nem tudom hol. :S
Engem zavar az a kis zsír. Eddig 1g nem volt rajtam. Viszont az étvágyammal semmi baj nincs. Azért is gondoltam, hogy meg kellene előzni valahogy az elhízást. Inkább tartani szeretném a súlyomat vagy kicsit alakot formázni.
A BMI nevű kuruzslásnak ne nagyon dőlj be.
Testzsír-százalék mérés (nem a legpontosabb de 10X jobb mint a BMI): [link]
Ha meg nem volt rajtad 1g zsír se akkor az etióp gyerekek jobban tápláltak mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!