Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 162 cm-hez nagyon sok a 70 kg?

162 cm-hez nagyon sok a 70 kg?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok , lány.

Évek óta sportolok , tervezek is leadni , diétázom , sport stb. Meg amúgy is szeretek egészségesen élni.

De ugye ez nem 5 perc alatt történik. Izmos vagyok de azért van felesleg.

Nagyon elrettentő ez a 70 kg?

2017. dec. 30. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nagyon? Milyen szempontból? Orvosi? Esztétikai? Egyértelmű, hogy súlyfelesleged van, jól teszed, ha fogysz.
2017. dec. 30. 12:24
 2/7 anonim válasza:
Hát van rajtad egy kis felesleg
2017. dec. 30. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Kb 15-20 kilot kellene leadnod, de lehet a 10 is megteszi
2017. dec. 30. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én 70 kg vagyok és 171 cm és bizony rendesen van rajtam felesleg,szerintem fogynod kéne 7-8 kg-ot minimum.
2017. dec. 30. 12:35
 5/7 anonim válasza:

Én kb 55kg vagyok ehhez a magassághoz.

Nem vagyok se vékony se kövér.

Szerintem azert 10kg felesleg van rajtad bár ez tényleg sok mindentől függ.

2017. dec. 30. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor lenne jó, ha ki lennél gyúrva s megfelelő lenne a testalkatod is. Bizonyára nem pár kiló felesleged van.

De hogy elrettentő-e? Kinek, kin? Láttam lányt hasonló számokkal, kevés izommal, akinek jól állt, de azért az egészség és a még esztétikusabb megjelenés miatt ő is fogyhatott volna egy csomót. Van, aki ilyen számokkal még izmosan is alaposan pocakos, mert leginkább oda hízik. Pár kiló jól eloszló felesleg OK, ha valaki nem akar karcsú lenni, de esélyes, hogy neked ennél több van.

2017. dec. 30. 15:45
 7/7 Flagstaff ***** válasza:
Pont ekkora vagyok én is, és ugyanennyi kiló. :-) Csak valamivel idősebb. (42.) És szintén meglehetősen izmos, de nyilván van rajtam is felesleg. Nem hiszem, hogy elrettentő lenne, legalábbis nekem nem szoktak panaszkodni... :-) A nyafogás, a kifogáskeresés és az állandó megfelelési kényszer sokkal elrettentőbb.
2017. dec. 30. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!