Mit tegyek a narancsbőr ellen ha már szinte mindent kipróbáltam?
Figyelt kérdés
177 cm,70kg,18 éves lány vagyok.Narancsbőrös (a hasammal sem vagyok megelégedve)a fenekem és a combom és mérhetetlenül zavar olyannyira h a párom előtt sem szeretek pl tangába mászkálni.Mindent ki próbáltam már a futást (de nem birom rájöttem:D) ezeket a szauna öveket, a rezgő gépeket is ,de hatástalanok sztem,már ilyen fogyós dvd-t is kipróbáltam...diétákat is de a ráhagytam, mert iskola időbe nem elég reggelire 2 tojás és 1 zsemle + költséges mindig gyümölcsön és az előirt kaján élni.....
és az a baj h edzőterembe menni meg drága..még valamikor krémet is kentem rá..és most már tanácstalan vagyok h mit tehetnék ellene
2010. jún. 3. 19:12
11/15 anonim válasza:
Hat, pedig fuss, vagy ha nem megy akkor biciklizz. Ha nincs bajod a terdeddel akkor siman, es a biciklit jobban lehet birni mint a futast. Napi 4 liter folyadek, de nem bolti "0%"-os gyumolcslevek, hanem cukrozatlan tea vagy viz! Sok zoldseg, tavasz van meg nyar, nem draga a sargarepa pl... zellerkremleves brokkolikremleves, barna rizs, semmi so, vagy csak nagyon keves. grillezett filezett csirkemell... es semmi kifogas, mert attol nem fogysz!
12/15 anonim válasza:
szia!
Nekem a konditeremtöl múlt el,súlyzós edzésektöl,guggolás kitörés stb!10 ezer egy bérlet havonta.
13/15 anonim válasza:
a futástól nekem nem múlt el,pedig mejdnem egy évig futottam.(elözö)
14/15 anonim válasza:
térdproblémás: mi baja a térdednek? csak azért, mert a bringázást porckopásra és ízületi gondra az ortopéd orvos ajánlotta....talán kérdezd meg az orvosod, te bringázhatsz-e
15/15 anonim válasza:
Edzőteremből is vannak olcsók, csak keresni kell. Bár ha ehhez is lusta vagy... Ne várj semmi csodaszert, ezt mozgással és helyes étrenddel lehet csak rendbe tenni, de akaraterő nélkül nem fog menni. Úgyhogy szedd össze magad, vagy barátkozz meg a testeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!