Mit tegyek a narancsbőr ellen ha már szinte mindent kipróbáltam?
177 cm,70kg,18 éves lány vagyok.Narancsbőrös (a hasammal sem vagyok megelégedve)a fenekem és a combom és mérhetetlenül zavar olyannyira h a párom előtt sem szeretek pl tangába mászkálni.Mindent ki próbáltam már a futást (de nem birom rájöttem:D) ezeket a szauna öveket, a rezgő gépeket is ,de hatástalanok sztem,már ilyen fogyós dvd-t is kipróbáltam...diétákat is de a ráhagytam, mert iskola időbe nem elég reggelire 2 tojás és 1 zsemle + költséges mindig gyümölcsön és az előirt kaján élni.....
és az a baj h edzőterembe menni meg drága..még valamikor krémet is kentem rá..és most már tanácstalan vagyok h mit tehetnék ellene
milyen a szálkásitó diéta? nem vok ennyire benne a dolgokba sajna
és a sport..
hát az a baj h mire az ember megtalálja a neki megfelelő sportot és annak anyagi hátteret is biztosit..:S
Napi 4l víz! Felejtsd el a cukrot,lisztet+ futás+Réka+Krémek+hideg-meleg vizes váltó zuhany!
Ha ez sem jön be akkor valamit nagyon elrontasz!!:)
Nemrég volt a tv-ben hogy vannak ilyen masszázsok, én is szívesen kipróbálnám :) vmi olajat rádkennek és belédmaszírozzák. vannak az avonban is minőségi narancsbőr elleni krémek. szerintem érdemes kipróbálni, de nem kell túlzásba vinni az árakkal kapcsan.
18/L
Elnézést, OFF, de azért van, aki nem bir futni vagy bicilkizni: pl, nekem a térdemmel van baj (krónikus) és így egyik sem jöhet számitásba.
DE sétálni (relativ gyorsan), meg egyéb mozgásokat tudok és csinálom is.
OLYAN viszont tényleg van, hogy valaki csak kifogásokat keres, sport nélkül semmi esélyed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!