Nagyon kívánom a szemét kaját, mit tehetnék ellene?
"kívánom a szemét kaját, mit tehetnék ellene?"
Azt, hogy ne a cukrászda és a pizzázó kukájából kajálj!
A zserbó és a pizza szerintem nem szemét kaja, de ha nem akarod enni, határozd el magad és ne edd. Nekem ehhez az kell, hogy alig egyek szénhidrátot (répa csak óvatosan szinten :)), de akkor megy egy ideig.
Van, akinek nagyon sokáig hiányzik a szénhidrát, ha vált, van, aki nem is bírja az igazán drasztikus váltást (ami nem baj, teljesen OK fokozatosabban leépíteni a szénhidrátot. Napi többszáz grammról én először csak 80 alá vittem, az még könnyű volt. De van, akinek ez is durva lenne)... Viszont az elhatározáson rengeteg múlik.
Persze lehet, hogy neked semmi bajod a szénhidrátdús étrenddel, csak valamiért a fenti típusúakkal van bajod (ezt nem teljesen értem, hisz ha a pizza neked szemét, akkor nyilván minden gabonás cucc is az, nem? anélkül is lehet rengeteg szénhidrátot enni, de általában nem ez a helyzet)... Akkor nem is lesz gond a szénhidráthiánnyal, eszed a számodra/szerinted jó szénhidrátokat s egyebeket és kész. Itt is fontos az elhatározás, csak úgy nem múlnak el az ilyen vágyak s főleg a szokások tudnak sok évig erős hatást gyakorolni az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!