Egy tábla csokit megenni egyszerre tényleg beteges?
Megettem egy tábla csokit és nekem támadtak,hogy milyen sokat eszek,nem normális.
Pedig tudják,hogy amúgy egésznap alig eszek,vékony vagyok amúgy... csak jól esett megenni a csokit és életemben nem első,hogy ennyit eszem egyszerre.
Most úgy érzem,hogy ők azt gondolják én egy dagadék vagyok és ezért mondták.Nem is akaork ezekután enni semmit otthon...
Más "káros" dologgal nem élek,nem iszom se cukros üdítőket se energiaitalt , a fő étkezéseknél is teljesen kerülöm a zsírt,cukrot ,feldolgozott ételeket.
Tábla csokikat sem naponta eszek,inkább akkor ,ha kapok valakitől mondjuk 2 havonta és nem tudom senkinek tovább ajándékozni. Csak meglepő volt számomra ez a megnyilvánulás ,úgy gondoltam simán belefér ennyi csoki tekintve,hogy más káros étkezésem nincs is. A házi sütikből is kb fél szeletet szoktam enni,ha tudom,hogy cukros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!