Egy tábla csokit megenni egyszerre tényleg beteges?
Megettem egy tábla csokit és nekem támadtak,hogy milyen sokat eszek,nem normális.
Pedig tudják,hogy amúgy egésznap alig eszek,vékony vagyok amúgy... csak jól esett megenni a csokit és életemben nem első,hogy ennyit eszem egyszerre.
Most úgy érzem,hogy ők azt gondolják én egy dagadék vagyok és ezért mondták.Nem is akaork ezekután enni semmit otthon...
Szerintem az a beteges, hogy vékony vagy és egész nap alig eszel, aztán rendes étel helyett inkább bevágsz egy tábla csokit. A családod nyilván aggódik érted, esetleg zokon vették, hogy másnak nem adtál belőle...
Egy átlag ember számára nem beteges megenni egy tábla csokit. Fiatalkoromban én is megtettem elég gyakran, de én mellette rendesen ettem is. És nem lettem tőle kövér. Ettől függetlenül egy ideje leálltam vele, mert tudom, hogy nem egészséges ez a sok cukor, a fogaimnak sem tett éppen jót.
Dehogy beteges😂
En most 52.5 kg vagyok es en is fogyoziok,de megettem annyi kajat a karcsony miatt...
Szoval akkor ilyen alapon nekem a dilihazban a helyem😂
Nem voltak irigyek,mert ők is véknyak és esznek mindent összevissza. Volt otthon sok másik csoki ,de én azokból nem ettem egy falatot sem. Ez az enyém volt ,én kaptam és egy hosszú telefon beszélgetés alatt megettem. Kivittem a kukába,erre jöttek utánam egy óra múlva a hangjukban mély döbbenettel,felháborodással ,hogy én ettem e meg egyedül az egészet?Milyen baromi nagy evő vagyok,egészségtelen ennyi zsírt enni stb.
Nagyon rosszul esett,hogy ezt mondtk mert amúgy is mostanában fogytam jó pár kilót az amúgy is átlagos testalkatomból és enyhén énképzavaros vagyok,úgyhogy ezzel iszonyú lavinát indítottak el az elmémben. Csak arra tudok gondolni,hogy nekik egy nagy dagadt disznó vagyok aki hatlams étvágyú és nagy evő. Holott egész idő alatt egy egész sütit nem kaptam be,de hát nekik csak erre tellett,hogy a szememre vessék egy disznó vagyok.
Tudom, hogy van, aki kis mennyiségben eszik csokit, általában én is, de egy táblát megenni igazán nem nagy művészet... Nem beteges.
Nekem fél tepsi zserbó is menne adott esetben s az sem beteges, csak enyhe túlzás :D Van, aki egyszerre sokat eszik, édességből is, s neki a fél falat lenne beteges.
Ne érdekeljen, ki mit gondol. Főleg, hogy vékony vagy, aki téged dagadéknak gondol, az vak és az nem a te bajod :D
#15: Jaj azok az adagolások eléggé idióták :D Csak mert valaki hasraüt, hogy egy fél falat az adag, másnak az semmi se. Nincs semmi értelme az ilyennek, azt hiszem.
A zsírba kötöttek bele, most olvasom. Nos, ez is legyen az ő bajuk. Én nem látom be, hogy miért ne ehetnék meg akár 200 gramm zsírt ebédre, ha nekem az esik jól s elhasználom a bevitt kalóriát. A zsírra nincs maximum, csak a kalóriaegyenleg, tápanyagbevitel s az ember tűrőképessége ad mégis valami hozzávetőleges felső határt.
Egy tábla csokiban nincs is olyan rengeteg zsír s az egész jó rész benne, a cukor sokkal rosszabb (ezért eszem olyan csokit, ami sokkal zsírosabb, viszont cukormentes). S nem napi szinten megy ez, gondolom, alkalmilag roppantul eltérhetünk az ideális arányoktól, mégse lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!