H fogyjak le hamar?
Elég alacsony vagyok és hat kövér 20-30 kilót szeretnek leadni.. azt hallottam h aki ilyen túlsúlyos és sokat kell fogynia annak könnyebb de nem tudom.. próbáltam már mindenféle diétát de pfff.. nem használtak.. most nem sportolók semmit mert a tancot abba hagytam és kondizni is jártam de már nincs annyi pénzem.. tudtok ajánlani olyan tornát amit itthon is tudok? Futást nee írjatok utcán mert nem szeretek:D és h miket egyek és miket ne ami így nekem való lenne?!..
egy átlagos napom úgy nez ki h reggel suli előtt nem eszek semmit max iszok 1 pohár vizet de azt se mindig, aztán 1 vagy 2 óra után eszek 2 sajtos pogit és vagy vizet veszek vagy teat.. utana haza jovok olyan 3 óra fele eszek rendes ételt amit anya főz vagy ha nem főz akk ilyen fagyasztott dolgot pl fagyasztott pizza meg ilyenek.. főzni meg hat mindenfélét szokott és ebéd után szoktam enni vmi édességet gumicukor vagy chips stb.. csokit azt nem mert nem szeretem aminek örülök:D
Aztán este fele vacsorara vagy szendvicset.. vagy chipset vagy ami van itthon ess így ennyi..
Azt tudom h az ilyen édességek meg cukros italokat el kell hagynii de amit leírtam szerintetek miket kene ennem h gyorsan menjen a fogyás? És itthoni torna?
Válaszokat előre is koszi
Pedig a normál csoki is sokkal jobb, mint a gumicukor... :-/
Valószínűleg sok szénhidrátot eszel, ami egy dolog, de eszel elég fehérjét, tápanyagdús dolgokat? Ha fogyni akarsz, akkor sok rossz összetételű rágcsa azért nem fér bele. De konkrétumokat nem tudok írni, ha egyszer nem tudok rólad semmit. Mert fogyni éppenséggel özön chips és gumicukor mellett is lehet, ha valaki sok energiát igényel s azért rendes ételeket is be tud nyomni melléjük, persze így sem lesz ideális a dolog. Kéne egy jó kis életmódváltás, majd belőni az ételmennyiséget, amennyivel fogysz. De nem mindent kell csökkenteni, hanem a szénhidrátot vagy a zsírt, fehérjéből nem kell kevesebb, a szükséges tápanyagokat be kell vinni... Úgyhogy minél kevesebbet ehetsz, annál tápanyagdúsabb, jobb ételek kellenek, egyre kevesebb a mozgástér a csak energiát adó vackokat tekintve.
Hát...hol is kezdjem... az egész rossz, ahogyan csinálod:) Mindenképpen kezdj el sportolni, kardió edzéseket végezni. Ha futni nem szeretsz, akkor ugrálókötél, bicikli, de tény, hogy a futás lenne a legjobb.
1. Az, hogy nem reggelizel, az első nagy hiba. A reggelivel alapozod meg a napod, pont, hogy azt az étkezést nem kéne kihagynod.
2. Sajtos pogácsát ne egyél, tele van kalóriával.
3. Fagyasztott pizza? Tele van kalóriával, ne egyél.
4. Gumicukor, chips? Ne egyél.
Már ne is haragudj, de nem csodálom, hogy kövér vagy ennyi szar kaja után. Ezeket mind hagyd el és egyél normális kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!