Hogyan formáljam igy a combomat?!
Alapvetően sehogy. Kis szálkásitgatással, zsirégetéssel persze egy picit javul, de a 2 kép tök más alkatú lánnyal készült...
Azért ha komolyan zavar: az izmot amit nem használsz, a tested leépiti. (ezt nagyon utálják a gyúrósok, simán vissza lehet esni szemmel láthatóan pár hónap alatt) Szóval SEMMIT ne sportolj lábra, futás eszedbe se jusson. Ezzel kisebb lesz a combod. Viszont ha nem mozogsz, a zsir csak nőni akarna, ezért valamilyen kardio mozgás mégiscsak kell. Keress valami olyasmit, amiben a lábat nem kell használni és mégis kalóriát égetsz. Pl. van az a szék, ahol kézzel kell evezni, de gondolom ugyanilyen hatású az úszás (lábad tudatosan ne használd, vagy csak minimálisan), aquafitness, és alapvetően bármi ami jól megmozgatja a karokat.
Szerintem ne akarj olyan vékony lábakat :D
Sztem sokkal szexibb az 1. csaj a formás combjaival, mint a 2.képen látható gebécske :D
Én ha pasi lennék az 1.-re mozdulnék rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!