Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan formáljam a vádlimat...

Hogyan formáljam a vádlimat és a combomat, hoyg vékonyabb legyen?

Figyelt kérdés
nem szeretném ,hogy nagy-duzzadt,,hanem inkább hosszúkás izmam legyenek . mert modellkedni szeretnék ,de kissé vastagnak találom. kb. 2-3 cm szeretnék lefaragni belőlük :)
2009. dec. 28. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez engem is érdekelne, a módszer.
2009. dec. 28. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Engem is! :))
2009. dec. 28. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az izmok alakja genetikai adottság, főleg a vádlié, hogy mennyire fent, vagy lent tapad. Vagyis, hogy hosszú, vagy inkább tömött az izom. Általában a magasabb embereknek hosszú, és fordítva.

Fogyni csak vádliból nem lehet, a szervezet nem így működik. Ha diétázunk, akkor mindenhonnan egységesen fogyunk. Ha nekiáll valaki sportolni diéta nélkül, akkor mégnagyobb lesz, mert az izom nőni kezd, a zsír meg marad rajta...

2009. dec. 29. 00:07
 4/7 anonim válasza:
100%
futás vagy valamilyen kardiogép, nem tul intenziven h sokáig bird, alkalmanként kb 30-35perc futás heti 2x vagy 3x szerintem elég.az edzésnapok között legalább 1 nap szünettel. a gyakorlatokat meg, ha végzel lábra, kis súllyal, magas ismétlésszámmal csináld. nem probáltam..csávo vagyok nincsenek ilyen céljaim:D.. de szerintem igy jo, mert csak a lábadról nem tudsz fogyni, mindenhol kell formálodnod hozzá..
2009. dec. 29. 03:14
 5/7 A kérdező kommentje:
jajj :D köszönöm a válaszokat :)
2009. dec. 29. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem a nyújtás tényleg jót tenne,ráadásul modelleknek is ajálják.Egy próbát megér.

2009. dec. 29. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!