Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan formáljam a combomat?

Hogyan formáljam a combomat?

Figyelt kérdés
Belsőcombom lötyög nagyon. Tudom, a futás jó rá, azt fogok is, de sajnos rosszul veszem a levegőt ebben az időben. Futni 15 fok felett szoktam. Ha addig Rubint réka dvd-zem, az jó rá? Barátnőmnek van RR dvd, tőle elkérném akkor. Vagy az nagyon vastagítja majd?
2010. márc. 4. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Én tuti nem adnám oda a dvd-met, mert mi van ha kedvem támad tornázni, az enyém, csak én akarom hazsnálni, amikor jól esik....nehopgymár más szabja meg...

töltsd le netről ha nincs pénzed

2010. márc. 4. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy vastagodna a combod egy kis RR-tól, hacsak nem 5x csinálod meg naponta. :) Akkor szokott vaskosodni a láb, amikor a zsír alatt elkezd nőni az izom, viszont a zsírból esetleg nem megy le sok.
2010. márc. 4. 10:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedve válaszoló!!! Ki mondta, hogy más szabja meg mennyit tornázzak? Az iletőnek nem kell már a dvd, mert mást sportol már. Nincs msot szüksége rá. Akkor miért ne adná oda??
2010. márc. 4. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Akkor odaadná :D
2010. márc. 4. 11:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Kétnaponta csinálnám meg a 20 perc combot és 20 perc popsiformálást.
2010. márc. 4. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Hat az en combom vastagabb lett. Pont ez az, amit az egyik valaszolo irt, hogy erosito gyakorlatok, tehat no az izom, viszont nekem is a belso combomom zsir volt rajta. En is rosszul csinaltam, mar tudom, mellette kellet volna meg vmi aerob kiegeszito, hogy ne erosodjon, pl futassal kombinalva.

18 lany

2010. márc. 4. 12:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Eleinte nekem is úgy tűnt, hogy vastagodott, de csináltam tovább, mert szeretem, és most kb 20 kiloval van rajtam kevesebb mint eredetileg volt, és csak rékáztam:D

Nekem inkább akkor erősödött vmim, ha szandráztam néha

2010. márc. 4. 12:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Amúgy melyik dvd jéről van szó??

2009 es vagy 2008 as?? :P

2010. márc. 4. 12:11
 9/12 A kérdező kommentje:
2009-es
2010. márc. 4. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
SZerintem megcsinálhatod előtte a 40 perces teljes átmozgatást is, ami a végén van, vagy kombinálod ezekkel....mikor mit...sőt, tényleg ne csak ezt a kettő blokkot csináld, hiába csak ott van gond... :)
2010. márc. 4. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!