Ezzel a módszerrel le menne a heti 1 kg?
Na szoval...naponta 5× ennek(amit en nagyon sokallok de ezt tanacsoljak)
Reggel fel 9kor 1 kiflit
Fel 12 kor kisebb adag fott kajat
Fel 3kor valami joghurt
Fel 6kor gyumolcs
Naponta meginnek ugy 2 l vizet csinalnam a legtes dietat(valaki nem tudna mi az keressen ra)+napi 2-3-4 alkalommal csinalnek 20 felulest(1alkalom ugye 20)
Egyél rendesen és fehérjét is, ne csak cukrot (a főtt kaja nem tudom, mi, de miért kicsi adag, ha az az egyetlen rendesebb étkezésed?).
Felesleges alibiétkezéseket tartanod. Mint a joghurt, gyümölcs. Nekem is volt ilyen 5 étkezésnél, amikor volt 2 fontos étkezésem, ami a kalória és tápanyag 90%-át adta. Hamar rájöttem, hogy butaság. Amúgy sem tudok fogyni, ha sokszor eszem, az anyagcserémnek pedig mindegy, napi 1 vagy 6 étkezés van.
Persze ha neked jó az esti gyümölcs, egyed, de akkor sokáig böjt jön, jobb lenne aminosavakat is juttatnod be, de végülis anélkül is kibírható.
A felülés nem jó a gerincnek, a hasprés jobb, de bőven elég heti 2x s kalóriát nem igazán égetsz vele, szóval ez nem számít, némi hasedzés és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!