Ha ilyen a hasam (kép lent) és megcsinálok egy 3napos diátát amivel 2kg lehet fogyni akk a hasam is lejjebb megy egy kicsit?
2010. jún. 2. 14:27
1/11 anonim válasza:
nemhiszem hogy 3 nap alatt történik valami, egyébként is legkésőbb kezdesz el fogyni a hasról fenékről ahol a legtöbb zsír szokott lenni
2/11 A kérdező kommentje:
köszi:(
2010. jún. 2. 14:36
4/11 anonim válasza:
inkább hasizom erősítő gyakorlatokat csinálj, 3 napos diétával lehet, hogy lemegy de csak bizonyos időre, 2-3 napra, utána ugyanúgy visszamegy.
5/11 A kérdező kommentje:
köszike!
a linket is köszi bár már láttam több kérdésnél, de nekem arranicsn idöm h igy beosztva fussak, olyankor futok amikor van idöm ált este, de nem minden nap:( sajna
2010. jún. 2. 15:07
6/11 anonim válasza:
Futni elég minden másnap fél órát. Nem javaslom a diétát, mivel a gyors diéták alatt főleg vizet és izmot veszít az ember. Aztán amikor abbahagyod, visszajön zsírban. Figyelj inkább az étkezésre, kevés liszt és cukor, sok zöldség, rendszeres testmozgás.
7/11 anonim válasza:
Egyébként meg nem is nagy a hasad.
8/11 anonim válasza:
szia,érdekelne ez a 3 napos diéta.leírnád nekem?vagy linkelnél??és ha túl vagy már rajta,akkor milyen változást értél el vele??előre is köszi a segítséget
9/11 A kérdező kommentje:
[link] lehet hogy csak anyum csinálja meg ,mert nekem kevésnek tünik a kajaXD de majd leirom:P csak olvasd is el 3 nap mulva:D
2010. jún. 2. 19:27
10/11 anonim válasza:
komolyan mondom nem értelek ez hol nagy????????? Szerintem tökéletes, de TE TUDOD!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!