Lehetséges 1 hét alatt minimum 3-4 kg- ot fogyni?
Figyelt kérdés
Persze minden kár nélkűl.
Ha igen, akkor valakinek valami ötlete?
2017. dec. 9. 13:41
2/8 anonim válasza:
Hogyne, de következő héten a kórházi koszt nem járul majd hozzá..
3/8 anonim válasza:
Gáspár Evelin azzal, hogy vega állítása szerint heti 3 kilót is le tud adni
4/8 anonim válasza:
3as szerintem ezt ő se gondolta komolyan. :D Én semmit sem fogytam miután Vega lettem.
5/8 anonim válasza:
A vegasagnak semmi koze ehhez. A hus magaban nem hizlal.
6/8 anonim válasza:
Egy átlagos alapvetően ülőmunkát folytató felnőtt férfi 2000 kalóriát (kcal) éget el egy nap alatt. 1kg zsír nagyjából 7000 kalória.
Ebből következik, hogy egy átlagos, ülőmunkát folytató felnőtt férfi is csak akkor tud 2.3kg-nál többet fogyni hetente ha mellette még kemény fizikai munkát is végez.
Ebből pedig az következik, hogy - hacsak nincs valami nagyon súlyos betegséged - nem tudsz fogyni 3-4kg-ot.
Szerintem kb 1kg/hét a reális, sok sporttal, helyes étkezéssel és természetesen megfelelő mennyiségű felesleggel.
7/8 anonim válasza:
Ha éhezteted magad lehet le fogysz annyit mert ki ürül a víz is a szervezetéből le lassul az anyagcseréd, de következő héten el kezdesz majd vissza hìzni és lehet rövid időn belül duplája jön vissza. Én nem javaslom a drasztikus fogyókúrát mert semmi értelme inkább próbálj meg életmódot váltani. Az hogy ne egyél húst nagy marhaság a szervezetünknek szüksége van rá. És a hus nem is hizlal.
8/8 anonim válasza:
semmiképp ne koplalj mert vissza hizod,ahogy előttem is mondták egyél egészségesebb ételeket és akkor fogsz látni változást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!