Ki van tágulva a gyomrom, mennyi idő mire összeszűkül? Ha behúzom a hasam teljes erőből az segíti a folyamatot? 19/L
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 21:56
1/8 anonim válasza:
Persze hogy segíti! Hasbehúzással pl. fogyni is lehet.
4/8 anonim válasza:
Úgy behúzta, hogy fiatalabb lett sőt még lány is, na ezt kipróbálom.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszek a gyomorszűkülésben, szerintem nincs olyan, legalábbis jelentősebb mértékben s úgy, ahogy a diétázók remélni szokták. Azonkívül egy kis gyomor nekem csak arra lenne rossz, hogy feszülne, miközben éheznék. Nem poén, hidd el, párszor sikerült kicsit túl lightos ételeket ennem éhesen. Csak mert tele van a gyomor, még nem lakik jól az ember, valószínűleg itt van, aki kivétel, persze, de gondolom, az vízzel is jóllakik...
6/8 jani273 válasza:
a gyomrod tuti nincs kitagulva, legfeljebb kis koverseg van rajtad ami gyomorbehuzassal nem megy el sehova onnan. kicsi mozgas, kicsi edesseg megvonas segitene. Sokan azer futnak hogy a gyomortagulasukat lecsokkentsek. kapish??
7/8 anonim válasza:
A gyomor attól tágul ki, ha többet eszel, mint amennyire a szervezetednek szüksége van. Kevesebbet, kisebb adag ételeket eszel, egy idő után alkalmazkodik hozzá a gyomor, valóban összébb húzódik. Lehet hogy van egy kis túlsúlyod, emiatt van egy kis pocak, amit te kitágult gyomornak nevezel? Ha kevesebbet eszel kevesebb kalóriát viszel be, fogyni is fogsz, összébb húzódik nem csak a gyomrod, de a pocakod is. És csinosabb leszel, és jobban érzed magad a bőrödben. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosnak találtam őket. :)
2017. dec. 11. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!