Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történik ha egy napig nem...

Mi történik ha egy napig nem eszem és sok vizet iszom? Összeszűkül a gyomrom?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat fogsz pisilni és éhes leszel estére.
2014. máj. 20. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem történik kb. semmi, max. éhes leszel. Ha betegséged van vagy extra dolgokat csinálsz és az a fajta vagy, elájulhatsz, de ez nem tipikus.

Nem hiszem, hogy összeszűkülne a gyomrod, de az amúgysem tudom, miért fontos. Én kevés és sok ételtől ugyanannyira lakom jól, ha a kalóriatartalom nagyjából hasonló (durva összetételbeli különbség változtat valamicskét, de annyi. ettem már étkezésként salátát és 700kcal/100g típusú ételt is. az előző zavaró, mert már dugig vagyok, de még éhes... jobb a tömény, de egy szinten túl az se jó, mert ettem egy maroknyit és bevittem a fél napi kalóriámat, ez nem elég hedonista és van, akit lenyom :D).

2014. máj. 20. 20:54
 3/4 anonim válasza:
sokat jársz a mosdóba, leesik a vércukrod, fáradt leszel, a gyomrod összeszűkül és amit másnap megeszel az mind rajtad marad (koplalással hízni lehet vagy gyomorfekélyt lehet kapni)
2014. máj. 20. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Koplalással fogyni is lehet, természetesen, de most nem erről van szó. Ez egyetlen nyamvadt böjtnap. Egy egészséges embernek kutya baja se lesz tőle.
2014. máj. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!