Mitől hizok ilyen gyorsan mi történik velem?
Figyelt kérdés
Sose voltam soványsag,meg mindig is sokat ettem de most nagyon elkezdtem hizni. Tavaly drasztikus fogyókúraval ami nem olyan durva csak az en zabálasaimhoz képest...63 ról 57 re fogytam egy hónap alatt.ha nem figyeltem oda se ment feljebb 64 nél most meg lassan a 70 hez közelitek.. antidepresszanst szedek november óta...ennyi változás történt csak... 18L2014. febr. 22. 23:24
2/8 anonim válasza:
attól pont hízhatsz, én is szedek úgyhogy tudom. ez az egyik mellékhatása, nem tudom lehet más fajtát kéne próbálnod..
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg a gyógyszer mellékhatása. 18 évesen nem szednék antidepresszánst!
4/8 anonim válasza:
Ez az antidepresszáns ilyen sok kalóriát tartalmaz? Véletlen se eszel többet és "szemét" kaját?
5/8 anonim válasza:
Nem a gyógyszer kalóriatartalma a gond, hanem az agyra gyakorolt hatása; az öngyűlölet csökkentése hatással van másra is.
6/8 anonim válasza:
Nyilván nem a gyógyszer tartalmaz kalóriákat, csak sokszor arra fogják az emberek a hízást, de nem attól híznak, hanem az ételektől. Az öngyűlölet csökkentése, csökkenti az elhatározottságot és kitartást? ne viccelj
7/8 A kérdező kommentje:
Már csak egy két hónapig kell szednem.. ha odafigyelek sport stb Akkor jobb lesz? Megijedtem eléggé...
2014. febr. 23. 09:56
8/8 anonim válasza:
6. Olvasd el rendesen, amit írt! A gyógyszer csökkenti az öngyűlöletet, de ezzel másban is hat az agyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!