Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szóval. Miért van az, hogy...

Szóval. Miért van az, hogy meg akarok nyitni egy oldalt, elindul a keresés, behozza az oldalt, erre gyorsan átugrik valami Babylon keresőre ahol rákeres a Frutit (? ) szóra? És akármikor meg akarom nyitni az oldalt, ez történik.

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 20:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*fruit (de gondolom ez most nem lényeges)
2013. febr. 14. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
már sikerült letörölnöm a kiegészítőknél és már működik.
2013. febr. 14. 20:35
 3/8 Mr. V. ***** válasza:

A LETÖRLÉS NEM ELÉG!!!

A babylon egy vírus és kémprogi. Nem csak a böngésződbe mászik bele!

AdwCleaner nevű ingyenes progival és ComboFix vírusirtóval mindenképp menj át a gépeden!!!

Az első kb. fél perc, a második 5-25 percig is dolgozhat HDD méret és gépsebesség függvényében.

2013. febr. 15. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2013. febr. 15. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
A Babylon nem vírus, se kémprogram.Egy fordító és egy toolbar van benne, ha jól tudom.Csak nem kivánatos szoftver.
2013. márc. 23. 13:05
 6/8 A kérdező kommentje:
most már nem babylon hanem a delta jön le folyamatosan ... akármikor letörlöm másnap megint lejön
2013. márc. 23. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, az szar.Egyszer letöltöttem egy régebbi Norton 365-al, nem kértem Deltát, mégis bejött.Milyen böngésző?

Firefox

Firefox gomb---Kiegészítők---Delta Toolbar, valami Yontoo és még 1.Az a másik 1, az valami Update, ezt a géprő távolítsd el.

2. Delta Search

Firefox gomb--Beállíások---Kezdőlap: valami [link] valami.Ezt töröld ki.Írd be, hogy pl. [link] .

3.Delta Search keresőszolgáltató

Delta Search ikonjára fönn kattints. Ott vannak a keresőszolgáltatók.(Amik telepítve vannak).Kattints a "Keresőszolgáltatók kezelése" ikonra.Kattints a Delta Search-ra.Kattints az Eltávolításra.

Megjegyzés: ezt tedd meg MINDEN TELEPÍTETT böngészővel!

2013. márc. 24. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, sikerült :)
2013. márc. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!