Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyár óta 5 kilót híztam. Mit...

Nyár óta 5 kilót híztam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
168 cm és 56 kg vagyok. Nyáron még 51 kg voltam, az úgy jó is volt. Viszont suli miatt nem volt sok időm edzeni és a kaját sem mellőztem. Most meg nem tetszik, ahogy kinézek. Gyakran sírógörcseim vannak miatta. Valami tanács?

2017. dec. 2. 00:18
1 2
 11/15 Letticaaa válasza:

Szia!

Korodat nem írtad de azt igen,hogy sulis vagy nos én is.. :)

És pont felvételi időszak van es a suli nekem is nehéz mellette... és ahogy a legtöbb embernek nekem is van magán életem... családom barátom haverok... még is edzem van úgy h a szoba biciklit es a történelem füzetem vagy esetleg a fizika könyvemet egyszere zaklatom :) Ha nem tetszik amit a tükörbe látsz tegyél ellene en is így tettem egy évvel ezelőtt és nem bántam meg 14 kg bánta de szuperül érzem magam a bőrömben es a közérzetem is jobb lett! próbáld ki! Lehet elkalandoztam kicsit ebből azt szerettem volna kihozni hogy suli mellett fiatalon nem szabad ellustulni :)

üdv: egy 14 éves lány :)

2017. dec. 3. 02:37
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Gratulálok mindenkinek, szép kis válaszok! Szuper bíztatás! Még hogy a suli nem kifogás! Ha valaki jól akar tanulni, ahhoz idő kell. Hajnali 1-kor az ember nem áll neki futni! Másra is kell idő.

Amúgy meg (hogy segítsek is egy kicsit) jó módszer az, ha kicsi adagokban eszel, sokszor. Este 21 óra után, már ne egyél. Ha megkívánsz valamit, igyál langyos citromos vizet. Az tisztítja a bélrendszert, és eltelít. Esti tanuláshoz nagyon jó (csipegetni) diák csemege, vagy 1-2 kocka csoki (felpörgeti az agyat, és semmit nem hízol tőle). Nap közben is igyál vizet, legalább 2,5l.

Mozgásban tudom ajánlani a jógát (elég hetente 3-4x) megmozgatja az elgémberedett részeidet, és lenyugszol tőle. Ugyanis az emberek néha azért esznek, mert stresszelnek.

Ennyi tanáccsal tudtam szolgálni.🌸 Sok sikert!😉

2017. dec. 4. 20:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 11-es válaszolónak. Ő normális
2017. dec. 4. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
lol mert aztán a csokizabálás segíteni fog rajta meg a lagymatag jóga xd
2017. dec. 5. 18:03
 15/15 gago77 ***** válasza:
A csoki rovid tavon jo, de hosszutavon rossz... A mozgast be lehet iktatni tanulas kozti szunetekben is, sot erdemes is (!), nem kell sok idot aldozni ra. Ezert olcso kifogas az, h 'jajj, ejjel 1-kor nem fogok futni!', ugyan mar! Amugy sem az a lenyeg, h milyen mozgasformat csinal az ember, bar a futas pont hogy okorseg, csak az izuleteket kesziti ki, a gyaloglas ugyanannyi kaloriat eget el, na csak ennyit, aki akar ugyis utananez, csao.
2017. dec. 8. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!