Nyár óta 5 kilót híztam. Mit tegyek?
Hízzál még 5-öt következő nyárig. Vagy ne. Tegyél, amit akarsz.
De 168 cm 56 kg még egyáltalán nem rossz, valószínűleg jobban nézel most ki, mint 51 kilósan.
"Az iskola nem piskóta" ... :DDD
Ne haragudj, de ezen jót kuncogtam... Kislány, a tegnapi 13 órás munkám után még este fogtam magamat és ráültem a szobabiciklire legalább csak egy 20 percet is tekerni (fél óra volt a terv, de aztán hívott a párom, h mehetek érte), pedig a hátam közepe sem kívánta, mivel fizikailag és szellemileg is el voltam fáradva.. Minden csak az akarat kérdése... Úgyhogy a sulival ne is gyere :D
"Gyakran sírógörcseim vannak miatta"
Ez most komoly????! Mi lesz, majd mikor az elso krapek kirakja a szurod/megcsal, mikor megjelennek az elso rancok, stb stb.. Igaza van itt minden hozzaszolonak, a suli nem kifogas! A munka sokkal nehezebb lesz! Kulonben nyugi, most vagy jo! Nem kell piszkafanak lenni!!! Tanacs: hacsak teheted ne ulj le!
Nem hisztizni kell, hanem felemelni a hátsód és edzeni/lemenni futni, sétálni.
Egyébként egyáltalán nem vagy túlsúlyos, még 60kilósan se lennél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!