Bevalt fogyokurak?
nekem ez vált be :) gyorsan fogytam tőle, mozgás mellett presze. Nyilván nem a szertől fogytam, hanem az étkezés kihagyásától esténként.
Megmondom őszintén hogy 1,5 hét alatt 53 kg-ról 51,3 lettem elég gyorsan. (esküvői ruha miatt :D ).
sima ügy volt. Mondjuk egy viszonylagos önuralom kell mellé, egy percig sem csábultam el édességek ilyesmi irányába.
Ja meg a vízhajtással is próbálkozhatsz, mert nekem az is sok volt. Az is 1 kg lehet legalább.
Heti 1x cukrozott étel, mellette minimális tészta és gabona (rizs is). Sok zöldség, sovány hús (lehetőleg nem zsiradékban sütve), hal. Gyümölcs módjával (napi egy szem alma, banán, nyáron barack stb.)
Heti 3x1 óra mozgás. Pl. biciklizés, kocogás, séta emelkedőn, valami normális fitnesz, ami átmozgat és nem csak zenére laza kis lötyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!