Szenhirdrat szegeny koretek, nektek van valami bevalt?
Karfiolpürét szoktam készíteni magamnak, de csak ritkán, mert nincs kedvem sokszor kétfelé főzni (párom nem eszi meg).
Vannak receptek a neten, de én nem szoktam túlcsicsázni, egyszerűen megfőzöm a szétbontott karfiolt ételízesítős vagy sós vízben, és utána összetöröm, mint a krumplit, kivéve, hogy még vajat sem teszek bele, csak úgy natúr magában is finom.
Étteremben ettem először, ott főtt sárgarépával volt összetörve, úgy is finom.
Friss nyers vegyessali vagy párolt zöldség.
Barna rizs, köles, hajdína, zab ezek igaz ch de egészségesek
Karfiolból bármi, de amúgy apróra darálva és megsütve sok zöldség nagyon finom. Ma sült lilakáposztát ettem, mesés volt (csak én nem köretnek ettem, hanem magában, tojással elkeverve).
De én a legtöbbször csak megragadok valami nyers zöldséget a hűtőből. S a savanyúságok is jók. De kinek mi jön be. A szénhidrátdús köretekből is lehet keveset enni vagy zöldségekkel keverni őket, akár nyerssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!