Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, van kedvetek velem...

Lányok, van kedvetek velem fogyókúrázni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy most szépen nekiállok, annyiszor akartam már, aztán valahogy mindig ellustultam, de most azért ideje lenne összekapnom magam, hogy tavaszra csinosabb legyek. Ehhez keresnék egy társat, akivel megbeszélhetjük a dolgainkat, motiválhatjuk egymást, segíthetünk egymásnak, mert szerintem így azért picit lehet könnyebb és jobb az egész. Én 20 éves vagyok, de persze nem kötöm korhoz, ha kedvet kaptok írjatok nyugodtan, nagyon örülnék :)
2017. nov. 29. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyiről lenne szó kb?

Nálam "csak" 2-2,5 kilóról, de olyan nehéz megint fehérje diétán élni :(

2017. nov. 29. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én most kezdem. 15kilot akarok fogyni. Én is már rég el alartam kezdeni, de nem jött össze de most nekiállok.
2017. nov. 29. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 5 kilóra gondoltam, szerintem ennyivel kevesebbként már elérem a kitűzött célt, de belekezdeni is annyira nehéznek tűnik, talán magam sem tudom, hogy miért, de képes vagyok szinte lehetetlennek tartani :( Viszont nektek sok sikert és rengeteg kitartást kívánok előre is, meg tudjuk csinálni!:)
2017. nov. 30. 06:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Én ma megettem sajnos 2 palacsintát, igaz töltelék mentesen, meg úgy érzem ennem kell, szerintem a sok gyomorsav miatt. Ti mivel küzditek le a gyomorsav túltengést (ha van)?

2017. nov. 30. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért ne legyen bűntudatod, egyik napról a másikra átállni egy diétára nem könnyű, sőt, kell egy kis idő, míg te és a szervezeted megszokjátok :)

Gyomorsavra általában ilyen háztartási kekszeket, teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat szoktak fogyasztani, de ezeket este már nem olyan jó ötlet fogyasztani, tehát most nem jöhetnek szóba. Nekem évekig volt problémám a gyomorsav túltengéssel az egészségtelen étkezés és a stressz miatt, rengeteg gyógyszert szedtem rá, majd végül a lúgos ételek oldották meg. Ha a szervezeted lúgos, akkor az ugye a savas ellentéte, szóval én bátorkodom javasolni neked, hogy pakolj a diétádba lúgos zöldségeket és gyümölcsöket, mert akkor ez a probléma is megszűnik, és ezek is nagyon jók fogyókúrához. Ha pedig így rád tör, akkor javaslom a banánt, az almát, vagy akár valami nemsavas gyümölcs levét (ilyen még a szőlő és a barack is például), de elvileg a rizs is leköti, tehát nem késő este van, akkor ehetsz azt is nyugodtan szerintem. Zöldségek esetében például az uborka, az avokádó, a saláta, a brokkoli, a borsó, szóval így a legtöbb zöld dolog szintén lúgos, ehetsz diót is bőven, mert az is nagyon sokat segít, és a gyomorral még csodát tesz a gyömbér, mindenféle gyomorproblémára szokták ajánlani, szóval ha gondolod kipróbálhatod, a gyömbértea amúgy is mennyei:)

2017. nov. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!