Lányok, van kedvetek velem fogyókúrázni?
Mennyiről lenne szó kb?
Nálam "csak" 2-2,5 kilóról, de olyan nehéz megint fehérje diétán élni :(
Hajrá!
Én ma megettem sajnos 2 palacsintát, igaz töltelék mentesen, meg úgy érzem ennem kell, szerintem a sok gyomorsav miatt. Ti mivel küzditek le a gyomorsav túltengést (ha van)?
Azért ne legyen bűntudatod, egyik napról a másikra átállni egy diétára nem könnyű, sőt, kell egy kis idő, míg te és a szervezeted megszokjátok :)
Gyomorsavra általában ilyen háztartási kekszeket, teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat szoktak fogyasztani, de ezeket este már nem olyan jó ötlet fogyasztani, tehát most nem jöhetnek szóba. Nekem évekig volt problémám a gyomorsav túltengéssel az egészségtelen étkezés és a stressz miatt, rengeteg gyógyszert szedtem rá, majd végül a lúgos ételek oldották meg. Ha a szervezeted lúgos, akkor az ugye a savas ellentéte, szóval én bátorkodom javasolni neked, hogy pakolj a diétádba lúgos zöldségeket és gyümölcsöket, mert akkor ez a probléma is megszűnik, és ezek is nagyon jók fogyókúrához. Ha pedig így rád tör, akkor javaslom a banánt, az almát, vagy akár valami nemsavas gyümölcs levét (ilyen még a szőlő és a barack is például), de elvileg a rizs is leköti, tehát nem késő este van, akkor ehetsz azt is nyugodtan szerintem. Zöldségek esetében például az uborka, az avokádó, a saláta, a brokkoli, a borsó, szóval így a legtöbb zöld dolog szintén lúgos, ehetsz diót is bőven, mert az is nagyon sokat segít, és a gyomorral még csodát tesz a gyömbér, mindenféle gyomorproblémára szokták ajánlani, szóval ha gondolod kipróbálhatod, a gyömbértea amúgy is mennyei:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!