Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég fura kérdés, de mit...

Márk aki kérdez :) kérdése:

Elég fura kérdés, de mit vonjak meg magamtól ha diétázni kezdek (édességeken kívül)? Milyen étrend alapján kajáljak?

Figyelt kérdés
Mármint az édességeken belül majdnem mindent de , de kíváncsi vagyok mások mit szoktak ilyenkor :)

#Étrend kiegészítés
2017. nov. 29. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell minden édességet megvonni. Lehet enni, csak mértékkel.

Nyilván a chips egyáltalán nem hasznos, ahogy a sok csoki se. Fehér kenyér helyett egyél inkább tk kenyeret, krumpli helyett rizst. Sok zöldség, sok gyümölcs, sok víz (napi min. 2 liter)

Ennyi☺

2017. nov. 29. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha odafigyelsz a makrókra és a kalóriára, valamint 90%-ban rendben van az étkezésed, akkor ehetsz mértékkel édességet vagy egyebet is. Nem kell megvonni semmit, ha ésszel csinálod, vagy nem vezet féktelen zabáláshoz.
2017. nov. 29. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi srácok :)
2017. nov. 29. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egyéni. Én az édességet pont nem hagynám ki (de az én édességeim szénhidrátszegények), a szénhidrátbombákat viszont igen vagy legalábbis nagyon visszafognám őket. De van, aki remekül tud fogyni szénhidrátokkal.

Célszerű olyan ételeket enned, amikkel jól érzed magad, amik energiát adnak... Az egészség nálam az első, utána jön az, hogy mi segít a fogyásban. Nem mindenkit laktatnak egyformán az ételek. S iszonyú sokat számít a mérték. Van, aki nem enne banánt diétában, én simán, nem akadályoz az az 5-10 gramm, ami a jóízű, nekem elég adagom :) Én az almát kerülöm, joggal, ami pedig másnak OK... 10 dkg olajos mag jöhet, zab 1 dkg sem. Ezek egyéniek.

Nagyon sokféle jó étrend van, de egy sem, ami mindenkinek jó...

2017. nov. 29. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!