Szerintetek ünneplésekkor hogyan egyek?
Figyelt kérdés
Lesz egy szülinap ünneplés decemberben. Hidegtál, sütik, bor, pezsgő. A sütiket kihagynám, talán a hidegtálból tudnék "válogatni", h mondjuk csibefelvágottat eszek belőle uborkával és vagy kenyér nélkül vagy teljes kiőrlésűvel. A sütiket eltudom hagyni, de mondjuk ha borozni akarnak? 1 kis pohár fehérbor szerintetek belefér?2017. nov. 29. 11:11
1/12 anonim válasza:
Tarts mèrtèket. Soha nem èrtettem az ilyen kèrdèseket. Attól mert ünnepelsz, nem kell zabàlni. 1-2 kocka sütitől meg mèg senki nem hìzott meg.
2/12 anonim válasza:
Késsel villával
Egyébiránt,ahogyan az előttem szóló is nagyon helyesen írta:mértékkel
3/12 A kérdező kommentje:
A mértéket én is gondoltam...:) De pl. ilyen borok? Oké, h 1 üveget amúgy sem tudok meginni, de 1-2 pohárral? :) Köszi a válaszokat! :)
2017. nov. 29. 11:31
4/12 anonim válasza:
Egy "ünnep"" esetén tarts "szabadnapot", de ez ne azt jelentse, hogy agyonzabálod magad (elnézést a kifejezésért), hanem amire kedved van, abból eszel egy kisebb adagot és figyelsz, hogy összesen se legyen extra sok mennyiség, de nem is kell mikroszkópikus adagnál maradni. Söt egy (EGY!!!) darab süti/torta is belefér, meg az egy-két pohtá bortól sem hízol el/vissza!
Másnap meg folytatod ugyanúgy, mintha nem is lett volna ünneplés, és a legtöbb esetben - ha ésszel voltál kötben -, a fogyás inkább felgyorsul, és nem esel vissza!
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2017. nov. 29. 11:35
7/12 anonim válasza:
Egyél nyugodtan mindenből.
Egy süti is simán belefér.
Csak ne egyél sokat, ne zabálj be.
8/12 anonim válasza:
Azt egyél ami jól esik csak ne.pukkadásig csak amíg jól esik. Ételre italra vonatkoztatva egyaránt.
9/12 anonim válasza:
Belefér minden, de mértékkel. Egy szelet sütit nyugodtan megehetsz, és egy pohár bort is megihatsz. Semmi gond nem lesz ebből.
10/12 anonim válasza:
3 deci borban van kb 200 kcal, többet meg úgysem tudsz/akarsz inni, számít ez valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!