Tudnátok nekem abban segíteni hogy mit egyek olyat amiben nincs sok szénhidrát?
Nincs időm reggelizni ezért a suliban szoktam enni, de mindig piszkálnak ha egészséges ételt eszek pl tojás meg sonka
Minden nap ezt eszem és már kezd unalmassá válni
Van valami ötletetek arra hogy mit egyek ami nem hizlal?
A kalóriatöbblet hizlal, semmi más.
Ne érdekeljen a piszkálás, a tpjás és a sonka kiváló, annál értelmesebbet eleve nem tudsz vinni, szénhidrátot pedig nem akarsz.
Ha unod, készítsd el máshogy vagy dobd fel egy csomó zöldséggel (ami persze szénhidrát, de nem feltétlenül sok). Én szívesen eszem olajos magvakat is, bár önmagában nem tekintem ételnek. Nem tudom, a te diétádban mi van.
Tk vagy hasonló barna, magos vékony szelet kenyérből szendó, csirke/pulykamell sonkával, light sajttal, sok zöldséggel mellé gyümölcsöt, zsírszegény joghurtot, cottage cheese, túrókrémet, sajtkrémet, tojáskrémet stb, amit ki tudsz kanalazni mellé.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy én magasról teszek a retardált osztálytársak véleményére, lazán beviszek egy egész pizzát, reggel felvásárolom a fél pékséget stb, szóval ne zavarjon, ha csesztetnek;D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!