Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Lehet hogy...

Tudnátok segíteni? Lehet hogy valami baj van?

Figyelt kérdés
2 éve megcsinaltam a 90 napos diétát és azóta is nagyon keveset eszem. A főzést, sütést nagyon zsírszegényen csinálom. Reggel általában max egy kiflit vagy egy szendvicset eszem. Ebédre pedig egy kis levest meg mellé amit főzöm de tényleg elég keveset. Vacsorázni nem szoktam max zöld teát iszom ha éhes vagyok. Mozgásként nagyon sokat biciklizem és sétálok mivel ekkora súllyal nagyon nehéz lenne futni. Mégsem tudok fogyni semmit pedig nagyon sokat kellene fogynom.
2017. nov. 29. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez amit eszel 1 nap, ez rendszertelen kaja.. Az h reggeli eszel egy szendvicset meg ebédre levest és gondolom mellé egy kis főételt, aztán semmit... Koplalás. A szervezeted kínlódik és raktároz... Próbálj meg napi 5x enni. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsora. Uzsira valami könnyű puding. Már lehet kapni gluténmenteset és eritrittel édesítheted. Nagyon alacsony a kalóriája de mégis kordában tartja a cukorszintedet. Estére pedig mehet valami fehérje shake, tonhal, vagy tojás.. :)
2017. nov. 29. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézesd meg a pajzsmirigyedet az tud ilyet csinálni. Már a körzeti orvos is el tud küldeni ilyen vérvételre amiből kiderül ha gond van. A táplálkozásod nem a legjobb. Egyél többször legalább 5ször keveset mert ha fél napokat nem eszel akkor el kezd raktározni a szervezeted és nem fogysz. Ne a zsírt hagyd ki hanem a cukrot az többet számít. És táplálkozz rostban gazdagon. Nézd meg a candidások diétáját ha azt követed és még a zsírbevitelre is figyelsz biztos fogyni fogsz. Zöld zeával óvatosan éhgyomorra sok benne a csersav. Gyomorproblémákat okozhat.Ebédre meg külön eddva levest mert azzal is jól lehet lakni és később a másodikat ha megéhezel. Írtad, hogy kicsi az adag de ez relatív

Én pl nem tudok két fogástcmegenni egyszerre. Gondolom nem 2 kanál levrsről és 3 kanál rízsről beszélünk mert akkor nem álnál neki főzni. 😉 Ha van kérdésed írj privit szívesen segítek. Régen én is kövér voltam.

2017. nov. 29. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!