Tudnátok segíteni? Lehet hogy valami baj van?
Nézesd meg a pajzsmirigyedet az tud ilyet csinálni. Már a körzeti orvos is el tud küldeni ilyen vérvételre amiből kiderül ha gond van. A táplálkozásod nem a legjobb. Egyél többször legalább 5ször keveset mert ha fél napokat nem eszel akkor el kezd raktározni a szervezeted és nem fogysz. Ne a zsírt hagyd ki hanem a cukrot az többet számít. És táplálkozz rostban gazdagon. Nézd meg a candidások diétáját ha azt követed és még a zsírbevitelre is figyelsz biztos fogyni fogsz. Zöld zeával óvatosan éhgyomorra sok benne a csersav. Gyomorproblémákat okozhat.Ebédre meg külön eddva levest mert azzal is jól lehet lakni és később a másodikat ha megéhezel. Írtad, hogy kicsi az adag de ez relatív
Én pl nem tudok két fogástcmegenni egyszerre. Gondolom nem 2 kanál levrsről és 3 kanál rízsről beszélünk mert akkor nem álnál neki főzni. 😉 Ha van kérdésed írj privit szívesen segítek. Régen én is kövér voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!