Rubint Réka tornája most akkor vékonyít vagy vastagít?
Figyelt kérdés
Futni szoktam általában,hogy vékonyabb legyen a combom,vádlim,mert elég vastag sajnos.De most nagyon sz*r idő van,így nem tudok elmenni,és arra gondoltam,hogy akkor tornázok inkább Rubint Réka Add önmagad 1 van nekem meg.Ha mindkét részt megcsinálom(2x20 perc)fenék,comb és has,akkor hány kalóriát fogok elégetni?És vékonyít vagy vastagít?Mert nem akarok még vastagabb lábakat:S2010. jún. 1. 13:47
1/7 anonim válasza:
Nekem a futástól is vastagabb lett
2/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogy most milyen az alakod. HA kövér a lábad, akkor vékonyodni fog, mert egyrészt kevesebb lesz a súlyod, másrészt izmosodik a lábad, azsir meg lemegy róla, igy vegeredményben vékonyabbnam látszik. Ha viszont sovány vagy, azaz semmi izom sincs rajtad, akkor vastagodni fog, mert a csont és a bör közé izom is rakódik, igy ugyan vastagabbnak, de formasabbnak is látszik utána.
A végeredmény mindenképpen egy formás és nem igazán vastag láb lesz.
3/7 anonim válasza:
láttátok már hogy a futóknak milyen szép lába van? szerintem ha max nehéz súlyokkal végzel guggolást akkor lesz vastag a lábad. azért vastag valakinek a lába mert háj van rajta. tehát diétázz és nyugodtan rékázhatsz is, az a lényeg hogy mozogj.
4/7 anonim válasza:
14:45-nek. Akkor mit tanácsolsz? Ugyanis én is fogyni szeretnék, de nem tudom, hogy álljak neki. Tudom, mozogni kell, meg keveset enni, de ez nem elég konkrét. Kerülöm a cukros dolgokat, minimalizáltam a kenyeret, sok hús és zöldség. Jó lenne, ha nem csak fikáznál mindenkit, hanem el is mondanád, hogyan kéne csinálni.
5/7 anonim válasza:
A valódi problémát kellene megtalálni. Legtöbbször elfojtott agresszió, ami orális fixációban nyilvánul meg. Más dohányzik, te mennyiségi ínyenc vagy. Nagyon sokszor nem agresszió, mindössze félelmek, szintén eléggé gyermekkorból eredeztethetően. ("Nem akarok olyan lenni mint anyám" vagy épp hogy igen) Sokáig lehetne foglalkozni ezzel, de ha csak annyit teszel, hogy minden nap végig ott vagy (engeded a figyelmedet, tudatosítasz minden történést, jelen vagy, figyelsz kifelé és befelé egyszerre, stb), ugyanígy az evéseket is teljes lényeddel figyeled, nem ítélsz, nem minősítesz, nem választasz, akkor felszínre jöhet egészen hirtelen is a megoldás maga.
6/7 anonim válasza:
Jesszus, milyen sok itt a rosszindulatú ember!
Figyelj, én a saját tapasztalatomat írom le. Én diétáztam és Rubint Rékára edzettem heti 5X és bomba alakom lett. Még a kockák is kijöttek a hasamon. Szóval én azt mondom hajrá, minden mozgás többet ér a semminél.
7/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez a tapasztalatom, mint az utolsónak. Fehérliszt, és finomított cukor elhagyásával, plusz heti 5x Rubint Réka tornával olyan alakom lett, mint amilyenre mindig is vágytam. Pedig nincsenek jó adottságaim, hiszen körte alakú vagyok, mégis mondhatni mostanra sokkal arányosabb lett a testem. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy életmódot váltottam. (Egyébként Béres Alexandra tornáit is csináltam egy időben, de mostanában csak Rékázni szoktam.)Röviden én szívből tudom ajánlani a Réka tornákat, ésszerű diéta mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!