A Rubint Rékás torna vékonyít?
Figyelt kérdés
Vagy izmot épít a zsírunk alá? Csak diétával ér valamit, vagy anélkül is? (Volt ma egy hasonló kérdés már, tudom.)2010. júl. 2. 21:39
3/9 anonim válasza:
rám könnyebben rámjött a naci mikor arra tornáztam
4/9 anonim válasza:
hát én nem vagyok túl nagy szakértő de nekem nem a Rubint Réka jött be én már régóta Béres Alexandra zsírégető torna illetve ha ahhoz nincs kedvem akkor Béres Alexandra nyerj időzőm én helyesen táplálkozom meg tornázok és már 5 kg-ott fogytam :)) sok sikert remélem segítettem
5/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha van rajtad zsírfelesleg és nem eszel meg két pizzát esténként a tv előtt arra fogva, hogy Rékázol, akkor vékonyít.
Ha meg Rékázol, de hülyére zabálod magad hízlaló kajákkal, kb. 3x annyival, mint amennyit ledolgozol a tornával, akkor tovább hízik a popsi, meg hát izmosodik is, nem csoda, ha nagyobbnak tűnik.
Ha egy piszkafa vagy, akin igazából se háj, se zsír akkor "vastagít" bár ez nem szerencsés kifejezés, formásít inkább.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan csinálod.
7/9 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Attól függ, hogyan csinálod. Ha csak berakod a lejátszóba, és mellé felfalsz egy nagy tábla csokit, akkor csokis lesz a szád.
8/9 anonim válasza:
Minek kellett lepontozni? csak leírtam, amit tapasztaltam. Ti láttátok, hogy véknyabb a combom vagy én? OMFG
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi.:)
Én mindenkit felpontoztam, függetlenül attól, hogy mit írt. :)
2010. júl. 3. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!