Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Rubint Rékás torna vékonyít?

A Rubint Rékás torna vékonyít?

Figyelt kérdés
Vagy izmot épít a zsírunk alá? Csak diétával ér valamit, vagy anélkül is? (Volt ma egy hasonló kérdés már, tudom.)
2010. júl. 2. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Igen
2010. júl. 2. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
nem szerencsére, csak formásít
2010. júl. 2. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
rám könnyebben rámjött a naci mikor arra tornáztam
2010. júl. 2. 22:05
 4/9 anonim válasza:
94%
hát én nem vagyok túl nagy szakértő de nekem nem a Rubint Réka jött be én már régóta Béres Alexandra zsírégető torna illetve ha ahhoz nincs kedvem akkor Béres Alexandra nyerj időzőm én helyesen táplálkozom meg tornázok és már 5 kg-ott fogytam :)) sok sikert remélem segítettem
2010. júl. 2. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ. Ha van rajtad zsírfelesleg és nem eszel meg két pizzát esténként a tv előtt arra fogva, hogy Rékázol, akkor vékonyít.

Ha meg Rékázol, de hülyére zabálod magad hízlaló kajákkal, kb. 3x annyival, mint amennyit ledolgozol a tornával, akkor tovább hízik a popsi, meg hát izmosodik is, nem csoda, ha nagyobbnak tűnik.

Ha egy piszkafa vagy, akin igazából se háj, se zsír akkor "vastagít" bár ez nem szerencsés kifejezés, formásít inkább.

2010. júl. 2. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, hogy hogyan csinálod.
2010. júl. 2. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van az előzőnek. Attól függ, hogyan csinálod. Ha csak berakod a lejátszóba, és mellé felfalsz egy nagy tábla csokit, akkor csokis lesz a szád.
2010. júl. 3. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek kellett lepontozni? csak leírtam, amit tapasztaltam. Ti láttátok, hogy véknyabb a combom vagy én? OMFG
2010. júl. 3. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi.:)

Én mindenkit felpontoztam, függetlenül attól, hogy mit írt. :)

2010. júl. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!