12 éves vagyok, és le szeretnék adni 20 kilót, de hogyan?
Hát igen jól lkátod, hogy igen csak túlsúlyos vagy.
A legelsö talán az kellene, hogy eröl a nagy problémádról a családoddal beszéljél.
Aztán legelsö körben, minden chips, minden üdítö és cukros ital, minden keksz, és minden más étel ami nem tartozik a 4x étekzéshez elgyjad.
Reggelizzél ahogy szoktál, majd ebédelj ahogy szoktál, de közte meg vizet vagy cukor mentes dolgokat igyál. Egyél rendesen ebédet, és délután 3-4 óra között egyél egy szelet csokit, egy szelet sütit, egy nagyobb adag gyümölcsöt, egy joghurtot. Aztán ezek után csak vacsorát, ami max 1-2 kisebb szelet kenyér feltéttel.
A legfontosabb, hogy az étkezések közti nasit, édes és zsíros dolgokat elhagyjad.
Várj még ezzel a fogyás dologgal!
Még sokminden történhet.
De ha ennyire akarsz valamit tenni járj úszni!
Eletmodvaltassal fogytam le 18 kgt!!!
Van mar annyi eszed hogy tudd mi az egeszseges! Ne kezdj el dietazni en kiprobaltam mindent de semmi sem hat. Nincs csodafogyokura dieta stb. kipróbáltam és ész nélkül csináltam végig, ami gyomorgyulladáshoz vezetett... meg kell valogatnod hogy mit eszel. Nekem ugy sikerult! Kizartam a lisztet es a cukrot az eletembol! Semmi ilyesmi peksuti kenyer szenhidrat. Semmi edesseg uditő. ( mar lehet fincsi desszerteket kesziteni cukor nelkul es finom is) nagyon sok vizet gyumolcsot zoldsegeket kezdtem el enni! Erre figyeltem, le is szaladt hirtelen 5 kg Es utana kezdtem el edzeni, heti 3x valami sport akarmi es meg lesz az eredmenye ! Kitartast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!