Valakinek bevált a kalóriaszámlágatós módszer?
Olyan, hogy van egy kalóriahatár ( pl.1500,1400,1600 Kcal ), amit nem haladsz meg, de ezen belül azt eszel amit akarsz és persze számolod a kalóriákat
S akkor pl. délben megehetsz 1 kisebb puddingot vagy reggel megehetsz egy kakaós táskát vagy mit tudom én :-D A lényeg, hogy ne haladjátok meg a napi " X " kalóriát
Valakinek bevált ?
és pl egy házi kosztba(paprikás krumli vagy egy rántotta lecsokolbásszal vagy akár egy paradicsom leves v pl pörköltbe) honnan tudom h menyi a kcal? mert nekem anyunmék föznek mindig isteni kajákat, és nem tom h mibe mennyi kcal van igy aztán nem is megy a fogyózás:( ezt vki megtudja neekm mondani?
köszike:)
Igen bevált, ezzel fogytam 25 kg-ot és még fogok is valamennyit. 1200-1300 kcal-t eszek naponta, de nem csak a kcal fontos hanem hogy mit mikor eszel, amit el kell felejteni az a cukor-fehér liszt. És vannak alap dolgok: reggelire, ebédre több ch értem ezalatt hogy tk kenyér, ebédre rizs, krumpli és a megfelelő fehérje fogyasztás: főleg csirkemell, és sok friss zöldség, néha gyümölcs. És estére inkább fehérjében gazdag táplálékot érdemes magunkhoz venni.
Ezenkívül a mozgás is fontos. :) Azért szeretem a kcal számolást mert keretet ad majd a súlytartásra, most ugye 1200-at eszem, ezt lép lassan fel lehet emelni 2000-2200 kcal-ra anélkül hogy visszahíznék. Szóval nekem az egészséges kaják-kcal számolás-mozgás nagyon bejött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!