Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat fogytam?

Szerintetek sokat fogytam?

Figyelt kérdés

104 röl fogytam le 82,5 kilóra masfel ev alatt . 167 magas vagyok 40 eves nö.

Meg sok van rajtam. Ti hogy latjatok ez sok vagy keves vagy közepes?

2017. nov. 21. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
18 honap alatt szerintem ez egy lassu de biztos valtozasnak mondhato. Mennyisegben persze sokat haladtal, az idobe tobb is belefert volna elmeletben (heti 1 kilo minusszal szamolnak nagy atlagban ami egeszseges halados tempo) de ez nem szamit, ha buszke vagy magadra es jobban erzed magad mint elotte. A lenyeges, hogy haladsz valamerre, es az a jo irany, ez fontosabb mint hogy milyen utemben.:)
2017. nov. 21. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Havonta 2-3 kg fogyás a normális ütem, ilyen nagy súlynál talán gyorsabb is lehet kicsit. Másfél év alatt a leadott 20 kiló nyugis ütemet jelent. De a lényeg, hogy megszabadultál 20 kilótól. Kitartás!
2017. nov. 21. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok, irigylésre méltó a kitartásod!☺

Remélem ezt mindenki olvassa aki 20 nap alatt akar fogyni 20 kg-ot!

2017. nov. 21. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Vőlegényem kb.25 kilót fogyott január óta, szóval lehet többet is, de a bőrén nagyon meglátszik, pedig edzett is keményen Szóval jobb a kicsit lassabb fogyás, én se fogyok soha 0.5 kiló/hétnél gyorsabban, mert a bőröm elég rugalmatlan, emellé is eszem a kollagént, ha diétázom.
2017. nov. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!