Fogytam, híztam sokat de soha nem úgy hogy dagadt legyek. Ettől lehet ez?
Szóval mondog változott a súlyom 47-53között 164cmhez. Ettől lehet ez?a belső combjaimon jött ki,és ha a képen nem is kátszik lilás. Kezdek félni ,hogy mitől lehet.
Itt a link : [link]
Ahogy már mondták, ez bizony stria. A hirtelen súlygyarapodást nem győzte a bőröd és megrepedt. Olyan ez, mint egy műtéti heg. Soha nem fog elmúlni. Ki fog fehéredni, de az is elég hosszú idő. És ott pl mindig "rikít majd a bőröd" vagyis hiába a szoli, fehér marad.
Nekem 14 éves korom óta van, ráadásul külső, belső combon és derékon is. Abban az évben híztam drasztikusan, amikor először megjött. Most 30 elmúltam, de a fehér heg most is látszik, ha leégek, vagy barnulok nyáron akkor még jobban, ezért igazából mindig vigyáznom kell arra, hogy ne barnuljak sokat.
Javaslom ezentúl figyelj oda jobban a súlyingadozásaidra, hogy lehetőleg ne legyen több.
Az önelfogadás nagy mantrája ilyen esetekben igazán hasznos, mert ez ellen már nem tudsz tenni semmit.
Vannak krémek, amelyeket kifejezetten ilyen esetekben javasolnak (a terhességi csíkokra), egy próbát talán megér, de vérmes reményeket ne fűzz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!