165 cm vagyok és 56 kg, de szeretnék lefaragni a súlyomból 5-6 kgot. Hogyan érhetem ezt el gyorsan és hatékonyan? Milyen fogyókúrás tippeket ajánlotok?
először és legfontosabb: a gyors és a hatékony az fogyókúrában a két majdnem egymást kizáró ellentét. gyorsan fogysz akkor nagy eséllyel újra üdvözölheted a leadott kilókat (igen, gyorsan úgy lehet fogyni hogy stresszelsz, elérhetetlen célokat tűzöl ki és kikészülsz idegileg attól napi 24 órában)
a tanács: hatékonyan fogyj vagyis mellőzd a du. 6-7 óra utáni, az egyszerre sok, a fehérlisztes étel evését ami mellé mozogj minél többet, ha van kedved akár minden nap fél- egy órát úgy hogy attól jólesően leizzadsz
egy megjegyzés: nem tudom milyen a testalkatod, de barátnőm 19 éves és 59 kiló 165 centihez. ha tudnám, megtiltanám neki, hogy fogyjon mert ennél vonzóbb szerintem már komolyan nem lehet, persze ő szive dolga hogy szeretne kinézni és csak örülök ha eléri hogy úgy néz ki ahogyan szeretne, de 71ről úgy fogyott le ahogy feljebb leírtam. (tehát elsőnek adok 100%ig igazat ugye abban, hogy legyen mit fogni x)))
sok sikert! :)
u.i.: szerintem az a bomba nő, akin látszik, hogy nem a kilóin meg a sminken aggódik, hanem kényezteti a testét mind finomságokkal mind edzéssel.
F/23
F/23 köszönöm szépen a tanácsokat :D
és a többieknek is!
utolsó kommentelő: a BMI szar, aszerint, ha 80 kgos lennék, az is normális lenne!
én 54 kg és 163 cm vagyok.szernitem nem a kiló számít lehetsz 65 kg is ,ha jól nézel ki.egyébként hány éves vagy? :D
és,ha akilót nézzük akk is rendben vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!