15 kg-ot szeretnék lefogyni. Ilyen "módszerrel" mennyi idő alatt tudom leadni?
Holnap kezdem el a fogyókúrát,június 1.jén.162 cm vagyok,és 65-66 kg között.50 kg-ra szeretnék lefogyni.Igazából nincs különösebb fogyi módszerem,csak annyi,hogy megpróbálok egészségesen,napi 5x étkezni,bőségesen reggelizni,kerülöm a nasikat,cukrot,fehér kenyeret,ilyesmiket.
Napi 1-2 zsemle(finom lisztből) esetleg barna kenyér,amit csak reggel eszem.Napi 2 liter víz+2,5 dl zöld tea.
Minden másnap 1 óra kocogás,fél óránál 5 perces pihenővel.
Heti 1x gyümölcs&zöldség napot tartok.
Így mennyi idő alatt tudok lefogyni 15 kg-ot?
És még egy kérdés:)
Reggelire lehet inni 1 bögre tejeskávét,3,7%-os tejből,kávéval,cukor és édesítőszer nélkül?
16/L
A válasz megírásának időpontja: ma 21:23
ÉN ezzel 36 kg-t adtam le ! 5 hónap alatt
Én elhagytam az étkezésemből a fehér kenyeret, zsemlét, kiflit. Teljeskiőrlésűt sütök itthon. Nagyon kevés cukrot eszem. Nagyon ritkán eszem egy kis csokit, mert ezt nagyon kívánja a szervezetem. Nem iszom üdítőt, csak bubi nélküli ásványvizet. Néha "bűnözök" egy kicsit (jégkrém, süti), de akkor ebéd után már nem eszem semmit.
1 hónap alatt 5 kg ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!