Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kg-ot szeretnék lefogyni....

15 kg-ot szeretnék lefogyni. Ilyen "módszerrel" mennyi idő alatt tudom leadni?

Figyelt kérdés

Holnap kezdem el a fogyókúrát,június 1.jén.162 cm vagyok,és 65-66 kg között.50 kg-ra szeretnék lefogyni.Igazából nincs különösebb fogyi módszerem,csak annyi,hogy megpróbálok egészségesen,napi 5x étkezni,bőségesen reggelizni,kerülöm a nasikat,cukrot,fehér kenyeret,ilyesmiket.

Napi 1-2 zsemle(finom lisztből) esetleg barna kenyér,amit csak reggel eszem.Napi 2 liter víz+2,5 dl zöld tea.

Minden másnap 1 óra kocogás,fél óránál 5 perces pihenővel.

Heti 1x gyümölcs&zöldség napot tartok.

Így mennyi idő alatt tudok lefogyni 15 kg-ot?

És még egy kérdés:)

Reggelire lehet inni 1 bögre tejeskávét,3,7%-os tejből,kávéval,cukor és édesítőszer nélkül?

16/L

2010. máj. 31. 20:58
1 2
 11/15 balazs00xx ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:23

ÉN ezzel 36 kg-t adtam le ! 5 hónap alatt

2010. máj. 31. 22:58
 12/15 anonim válasza:

Én elhagytam az étkezésemből a fehér kenyeret, zsemlét, kiflit. Teljeskiőrlésűt sütök itthon. Nagyon kevés cukrot eszem. Nagyon ritkán eszem egy kis csokit, mert ezt nagyon kívánja a szervezetem. Nem iszom üdítőt, csak bubi nélküli ásványvizet. Néha "bűnözök" egy kicsit (jégkrém, süti), de akkor ebéd után már nem eszem semmit.

1 hónap alatt 5 kg ment le.

2010. máj. 31. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem úgy ment le 1 hónap alatt 5 kg (szintén szülés után), hogy nem mellőztem semmit, se kenyeret, se csokit (persze mértékkel fogyasztottam csak őket és estére mindig valami könnyűt ettem, meleget soha, amx virslit kenyér nélkül) viszont csak nullkalóriás innivalókat ittam (csak buborékos bizet, mert a simától öklendezek, teát édesítővel is igazi citrom levével) és minden nap mozogtam valamennyit. Ha csak egy 20 perces edzésprogramot is, de mozogtam. Általában heti 3-szor 1 óra azért megvolt. Ha tejeskávét iszol, akkor inkámm 1,5 %-os tejből csináld.
2010. jún. 2. 13:00
 14/15 anonim válasza:
Én ma kezdtem el a fogyókúrámat 2011 június 27.-én.83 kg vagyok,171 cm-hez,17 éves,lány.Szerintetek körübelül hány hónap alatt fog lemenni ez a felesleg,ha zöldségeket,gyümölcsöket eszem,futok,és mindennap felülésezem?Ráadásul elhagyom a kenyeret,és a zsmelét?A fekvőtámaszt a hasizom fejlesztése miatt is kezdem el,mert katona szeretnék lenni,és hát oda túlsúlyosan,meg tartatlanul nem igen mehet majd az ember.A válaszokat előre is köszönöm!
2011. jún. 27. 11:03
 15/15 anonim válasza:
Ha betartod, hogy nem eszel fehér lisztből készült élelmiszereket és sok szénsavmentes ásványvizet iszol, akkor egész rövid idő alatt. Nekem 3 hónap alatt ment le az 1. 10 kg. Azóta már 27-nél tartok (14 hónap). De én nem tudok sportolni.
2011. jún. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!