Hogyan tudnék megszabadulni a kevéske úszógumimtól?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok és alkatilag vékony, de sajnos eléggé látszott a hasamon, hogy van feleslegem. Szóval volt pocakom. Terhességem előtt voltam 48-50 kg. Ez változó volt. Aztán terhességem alatt lettem kb. 56-58 kg. Szülés után csúnyán nagy maradt a hasam, vagyis fent maradt a felesleg, és elég furán néztem ki mivel máshol nem volt háj. Szoptatás után elkezdtem kardiózni elég keményen. Le is fogytam 45 kg-ra. Ez idáig szép és jó, de még mindig van egy kevés úszógumi a hasamon és a csípőmön, ami passzos ruhában nem valami szép és engem is zavar. De mit tudnék csinálni, hogy az a kevéske eltünjön? Valószínűleg kardió alatt nem csak zsírt vesztettem hanem izmot is és így fogytam máshonnan is ahonnan nem kellett volna, ezért már nem akarok tovább kardiózni, nem akarok több izmot veszíteni, mert akkor már nagyon vékony lennék mindenhol. Én csak a hasamról szeretném eltüntetni. Mit csináljak?2017. nov. 16. 14:21
1/2 anonim válasza:
Pedig jó egy kis kapaszkodó! Az olyan kis édes;)
2/2 anonim válasza:
Így is vékony vagy, nincs értelme tovább fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!