Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyan alakom...

Hogyan lehetne olyan alakom mint a modelleknek?

Figyelt kérdés

pl: [link]

[link]

[link]

Ilyen sovány akarok lenni 😍 De hogyan? Torna? Milyen torna? Vagy fogyókúra? Hogyan lehetne így lefogyni ?

2017. nov. 5. 01:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Csinos?xd

Hát ez minden csak nem csinos

Inkább legyen egy lányon 6-8 kiló felesleg mint hogy így nézzen ki

2017. nov. 6. 19:42
 12/16 A kérdező kommentje:

A mai fiataloknak a nagy segg tetszik a picit husisabb.

Jó ez rendben van,hogy olyanok akarnak lenni mint a többi,mert mennek a tömeg után.

Kinek mi tetszik. Mostanában ki tömik a mellüket a kis 14 évesek hogy nagyobb legyen. Mert azt akarják hogy a fiúk rájuk figyeljenek. És hogy "ez de jó nő istenem". Ezt mondják rájuk. Az ilyen fiúk annyira gusztustalanok.

De majd rájönnek hogy az olyan csak egy éjszakára kellenek,semmi másra. De engem nem érdekel senki. Csak is magammal szeretnék foglalkozni,hogy én jól érezzem magam,a testembe,hogy szabad legyen a lelkem. És csak megkérdeztem hogyan lehetne olyasmi alakom mint a modelleknek.Ennyi. De más témáról írtatok. Hogy nektek ez nem tetszik. De én nem ezt kérdeztem hogy kinek tetszik kinek nem.

2017. nov. 8. 01:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia!☺ ne akarj ilyen alakot☺ nagy esellyel a mastani alakod is csinos (mennyi a magassagod es a sulyod? Mennyit szeretnel?) es ha fogyozol akkor tenyleg a korhazban fogsz kikotni😢 ott pedig nem kicsit fognak "felhizlalni" (visszaallitjak a normalis sulyod)
2017. nov. 8. 16:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia. Már ne haragudj, de én nem azt kérdeztem hogy ha "ilyen alakom lenne akkor kórházba kötnék ki"?

Azt kérdeztem hogyan lehetne olyan alakom .

2017. nov. 9. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon hülye vagy...
2017. nov. 11. 14:31
 16/16 anonim válasza:
Ember ne akarj ilyen alakot .
2018. júl. 27. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!