Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyan alakom...

Hogyan lehetne olyan alakom mint a modelleknek?

Figyelt kérdés

pl: [link]

[link]

[link]

Ilyen sovány akarok lenni 😍 De hogyan? Torna? Milyen torna? Vagy fogyókúra? Hogyan lehetne így lefogyni ?

2017. nov. 5. 01:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%

Attól nem lesz valaki modell, hogy 35 kiló és minden nap kiposztol magáról 5 képet az instára.

Ne legyen ez a példaképed. Inkább tanulj, mellette is lehetsz szép, de akkor legalább eszed is lesz, ami az ilyen lányoknak nincs.

2017. nov. 5. 02:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ő egy sima vékony fiatal tini.

nem valószínű,hogy bármit is edzene az alakja alapján.

és ismételten lemaradt,hogy honnan indulsz?

hasonló-e az alapadottság?

te is vékony csontozatú,vékony ízületű nyúlánk testalkatú vagy-e?

és csak a rossz táplálkozási szokás okozza a különbséget,vagy pedig az alap testalkat béli különbség is.

2017. nov. 5. 02:51
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Ki ez a girnyó?

Hidd el, az ilyen kákabélű lotyók egy fiúnak sem tetszenek.

2017. nov. 5. 04:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is Kb ilyen vékony vagyok,de rajta vagyok a hízáson...

Ne akarj ilyen lenni,nem csak egészségtelen,de a legtöbb fiúnak nem jön be.A fogással nem csak a hasadról/combodról menne le zsír,hanem bizony a melledről és fenekedről is.Azt meg nem értem,ki akar önszántából deszka Lenni?

2017. nov. 5. 07:35
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a fiúk véleménye. Az a lényeg hogy én jól érzem magam. Sovány a combom,de nem izmos,szeretném ha olyan sovány lenne mint annak a lánynak akit be linkeltem.

A fenekem közepes, úgy értem hogy van fenekem de nem is az a nagy. Pék süteményeket szoktam enni,és tegnap kezdtem el tornázni. De le szokom az ilyen ennivalókról mostmár.

Próbálok keveset enni. Olyan szeretnék lenni mint ő.

2017. nov. 5. 11:35
 6/16 A kérdező kommentje:
jól érezzem*
2017. nov. 5. 11:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam egy-két éve. Azóta rájöttem, hogy bizony valami enyhe anorexiám lehetett, de mára már "meggyógyultam".

Majd lehet te is rájössz, hogy nem ez a jó út, és több sértést fogsz kapni, mint valaha, de persze van akinek ez csak orvossal sikerül..

Én szóltam.

2017. nov. 5. 13:02
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát ha valamit szeretnék azért tegyünk is.

És én tenni fogok azért hogy ilyen csinos legyek.

2017. nov. 5. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

Ez undorító.

Egyébként ne egyél és pont. Akkor biztosan eléred a kívánt súlyt, max. összeesel és kórházban felhizlalnak.

2017. nov. 6. 16:08
 10/16 anonim ***** válasza:

nem hizlalják fel a kórházban.

az anorexiásokat,ugyanúgy mint az időseket átrakják a krónikus belgyógyászatra-elfekvő-meghalni.

ha gazdagok a szülei és megengedhetik a magán kórházat,akkor foglalkozhatnak vele érdemben és rendelnek ki neki pszichiátert meg elrendelik a kényszertáplálását.

2017. nov. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!