Hogyan lehetne olyan alakom mint a modelleknek?
pl: [link]
Ilyen sovány akarok lenni 😍 De hogyan? Torna? Milyen torna? Vagy fogyókúra? Hogyan lehetne így lefogyni ?
Attól nem lesz valaki modell, hogy 35 kiló és minden nap kiposztol magáról 5 képet az instára.
Ne legyen ez a példaképed. Inkább tanulj, mellette is lehetsz szép, de akkor legalább eszed is lesz, ami az ilyen lányoknak nincs.
ő egy sima vékony fiatal tini.
nem valószínű,hogy bármit is edzene az alakja alapján.
és ismételten lemaradt,hogy honnan indulsz?
hasonló-e az alapadottság?
te is vékony csontozatú,vékony ízületű nyúlánk testalkatú vagy-e?
és csak a rossz táplálkozási szokás okozza a különbséget,vagy pedig az alap testalkat béli különbség is.
Ki ez a girnyó?
Hidd el, az ilyen kákabélű lotyók egy fiúnak sem tetszenek.
Én is Kb ilyen vékony vagyok,de rajta vagyok a hízáson...
Ne akarj ilyen lenni,nem csak egészségtelen,de a legtöbb fiúnak nem jön be.A fogással nem csak a hasadról/combodról menne le zsír,hanem bizony a melledről és fenekedről is.Azt meg nem értem,ki akar önszántából deszka Lenni?
Nem érdekel a fiúk véleménye. Az a lényeg hogy én jól érzem magam. Sovány a combom,de nem izmos,szeretném ha olyan sovány lenne mint annak a lánynak akit be linkeltem.
A fenekem közepes, úgy értem hogy van fenekem de nem is az a nagy. Pék süteményeket szoktam enni,és tegnap kezdtem el tornázni. De le szokom az ilyen ennivalókról mostmár.
Próbálok keveset enni. Olyan szeretnék lenni mint ő.
Én is így gondoltam egy-két éve. Azóta rájöttem, hogy bizony valami enyhe anorexiám lehetett, de mára már "meggyógyultam".
Majd lehet te is rájössz, hogy nem ez a jó út, és több sértést fogsz kapni, mint valaha, de persze van akinek ez csak orvossal sikerül..
Én szóltam.
Hát ha valamit szeretnék azért tegyünk is.
És én tenni fogok azért hogy ilyen csinos legyek.
Ez undorító.
Egyébként ne egyél és pont. Akkor biztosan eléred a kívánt súlyt, max. összeesel és kórházban felhizlalnak.
nem hizlalják fel a kórházban.
az anorexiásokat,ugyanúgy mint az időseket átrakják a krónikus belgyógyászatra-elfekvő-meghalni.
ha gazdagok a szülei és megengedhetik a magán kórházat,akkor foglalkozhatnak vele érdemben és rendelnek ki neki pszichiátert meg elrendelik a kényszertáplálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!