Szerintetek milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Jó vagy rossz az ilyen? Fogynom kéne még? Szerintetek hány kg vagyok? A combom vastagnak számit? Ez már lapos has?
Kép:
2017. aug. 19. 20:33
1/5 anonim válasza:
szép vékony vagy:) mivel érted ezt el?
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hány kiló, de nem is érdekel, nem mindegy?
Az alakod egész jó, én örülnék és elkezdenék tömegelni ezen a ponton. Fogyni tuti nem akarnék, már így a kép alapján, ugyebár élőben lehet, hogy más, lehet, hogy behúzod a hasad, akármi. A kép nem elég informatív, de rossz alakod nem lehet :) Már az én ízlésem alapján.
A combod nem vastag, de egy rendes, egészségesen izmos comb vastag, tele van nagy izmokkal...
3/5 anonim válasza:
Nehogy fogyj, ígyis sovány vagy.
4/5 anonim válasza:
Mindegy, hány kiló vagy, nincs rád írva. Ne fogyj tovább, jó vagy már így, a hasad lapos, a combod nem vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!