Ha az alakom körte alakú, és ebből adódóan vastagok a combjaim, akkor is így lefogyhatok?
Lehetséges a combjaimnak is vékonynak lennie? Most vagyok 162cm magas, és 62kg.
Ha lefogyok tegyül fel 45kg-ra (most ne jöjjön senki azzal, hogy ez nem egészséges nem ezért kérdezem) akkor a combjaimból is fogyni fogok? Vagy ez teljesen alkati dolog és én soha az életben nem lehetek vékony? Soha nem lehetnek már vékony combjaim?
Az a titka,hogy bizonyos mértékű fogyás után el kell kezdeni tömeget növelni (na nem a zsírét, hanem az izomét). Ugyanis az izomszövet nagyon-nagyon sok kalóriát éget.
Akin sok az izom, az többet ehet anékül, hogy hízna, illetve ha van rajtad izom, könnyebben fogysz.
Ezért nem jó az, amit feljebb írt valaki,hogy "amikor már mindenem csont és bőr". Így persze, hogy a problémás területeken sok lesz a zsír. Egészséges kajáláa, sok sport (súlyzós edzések is).
Igen, arányaiban mindig vastag lesz. Ha tényleg tipikus körte vagy, nem tudsz annyi izmot pakolni felülre, hogy ne olyan legyél, mint aki két nőből van összerakva.
De ez nem jelenti hogy ne lehetnél csinos.
4-es, te meg még nem láttál körtét.
Olyan izmos vagyok, amennyire csak egy nem koxoló nő lehet, mégis aránytalan, mert csonton nem változtat a súlyzózás. 32 centis váll mellé 100-as csípő sose lesz arányos. Nem beszélve az AA-s mellekről, amik szintén nem nőnek meg a súlyzózástól. A lábamra egyébként az izom is könnyebben rakódik, nem csak a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!