Szerintetek ez sok?
Diétázok,és szigorúan be is tartom.De úgy érzem hogy ma ez sok lesz.
"Reggeli": 2 kis cikk alma, 1dl forró tej, vitamin
Ebéd: magvas barna zsemle,vékonyan megkent vajjal és hagymával egy melegszendvics sütőben.
Ennyit ettem még, de anyukám csinál töltött káposztát és muszáj lesz belőle ennek mert mindig szóvá teszi hogy sose eszek semmit.
Szóval még fogok enni 2 töltött káposztát kevés tejföllel és egy fél magvas barna zsemlével.. utánna edzeni fogok egy kicsit.. szerintetek ma ez így sok lesz ha már utána nem eszek semmit?
16/L 161/56
És hol vannak a tápanyagok?
Az a két töltöttkáposzta az minimum kell mára, hogy legalább egy kevés fehérjét bevigyél.
Nem értem miért csinálja mindenki ezt a marhaságot, hogy eszik napi 500 kcalt, és bűntudata van, ahelyett hogy enne egészségesen és deficitben (kalóriaminuszban) és heti 0,5-1 kiló fogyással elérné a célt.
Nah, lássuk csak, megmutatom Neked, hogy mi lenne a sok(ez a mai napom) :
Reggeli(¼ 5,kutyasétáltatás előtt):2,5dl tejes kávé(1dlkávé, másfél dl tejjel) + egy domino.
2.reggeli(7-kor, kutyasétáltatás után): 4db tojás+10dkg sonka összesütve, 2 szelet kenyér, 3pari, 1paprika + fél liter tea.
Tízórai(fél 10-kor): 2db alma + fél zacskó darálós keksz.
Ebéd(12-kor):nagy tányér paprikás, hagymás, baconos rizs+cékla.
Nasi(2-kor):1zacskó(100gramm) diákcsemege.
Uzsonna(fél 5-kor):egy doboz(500gramm) epres joghurt.
Vacsora(kb 7-8 közt lesz):egy nagy tányér(ha nem 2) bolognai spagetti sok sajttal.
És este(10-11közt), ha éhes vagyok szoktam enni még vmit. Mondjuk egy kisebb meleg szendót, vagy gyorspizzát.
Szóval nekem ne mond, hogy hjaaj de sokat ettem, hogyan mozogjam le meg mittudom, ne legyél már anorexiás, ezért ilyen negatív az összes tinilány, mert egy szelet vajas kenyértől azt hiszik, híznak 3 kilót -.-...
Tessék normálisan enni és éld az életed, mozdulj ki, sétálj, biciklizz, kirándulj, bulizz. :)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!