Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok?

Szerintetek ez sok?

Figyelt kérdés

Diétázok,és szigorúan be is tartom.De úgy érzem hogy ma ez sok lesz.

"Reggeli": 2 kis cikk alma, 1dl forró tej, vitamin

Ebéd: magvas barna zsemle,vékonyan megkent vajjal és hagymával egy melegszendvics sütőben.

Ennyit ettem még, de anyukám csinál töltött káposztát és muszáj lesz belőle ennek mert mindig szóvá teszi hogy sose eszek semmit.

Szóval még fogok enni 2 töltött káposztát kevés tejföllel és egy fél magvas barna zsemlével.. utánna edzeni fogok egy kicsit.. szerintetek ma ez így sok lesz ha már utána nem eszek semmit?

16/L 161/56

2017. nov. 4. 13:49
 1/7 anonim válasza:
100%
A 2 töltött káposzta max. 500 kcal, a fél barnazsemle 80 körül. Edd meg nyugodtan, és este is egyél még valamit, pl. egy zsemlét valamilyen feltéttel (300 kcal körül), mert különben a szervezeted éhező üzemmódba kapcsol. és ellenkező hatást érsz el. A magasságodhoz a súlyod egyébként ideális, ne fogyókúrázz, edzéssel szebb eredményt tudsz elérni.
2017. nov. 4. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát megfogom enni de utánna lehet hogy lesz egy kis bűntudatom de utánna edzeni fogok egy kicsit... Estefelé nem nagyon szoktam enni mert olyankor már nem nagyon van étvágyam.. de köszönöm
2017. nov. 4. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Javaslok felkeresni egy szakembert mert durva önkép zavarod van nem csak Neked hanem a sok társadnak akiknek teljesen ideális tömegük van a magasságukhoz képest! Fejben sincs rendben valami ezzel nem all szándékomban negatív jelzőket felsorakoztatni előtted, de egy emberben az evés mint létszükséglet nem válthat ki bűntudatot! A fogyás titka a megfelelő testmozgás és megfelelő mennyiségű étel bevitele! Ehhez is kereshetsz szakembert egy dietetikust! Bar oszinte leszek ha a gyerekem lennel nem áldoznék arra pénzt hogy ilyen olyan draga élelmiszereket összevegyek Neked hanem ha problémád van és lusta vagy elmondani inkább pszichológushoz hordanálak! Elgörbített kép az hogy mindenkinek vékonynak kell lennie mert hogy a fiúknak igy fogok tetszeni es így fogom jól érezni magam bőrömben! Megfelelési kényszerrel küzdesz, ami persze ebben az eseten beteges. Akkor is ha saját magadnak akarsz megfelelni (bűntudat étkezéstől)! Lehet ezzel most kemény választ kaptál és nem azt olvasod, amit vártál, de úgy éreztem frontális, hiteles választ adtam. Nem fogom azt mondani amit vársz, hogy tanulj ezekből, amiket írtam!
2017. nov. 4. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

És hol vannak a tápanyagok?

Az a két töltöttkáposzta az minimum kell mára, hogy legalább egy kevés fehérjét bevigyél.

Nem értem miért csinálja mindenki ezt a marhaságot, hogy eszik napi 500 kcalt, és bűntudata van, ahelyett hogy enne egészségesen és deficitben (kalóriaminuszban) és heti 0,5-1 kiló fogyással elérné a célt.

2017. nov. 4. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen "túl sok-e" kérdéseket túlnyomó többségben koplalók teszik fel, mint pl. te is. Ha fontos számodra az egészséges, boldog jövő, akkor állj le az éhezéssel.
2017. nov. 4. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a sok? Te is egy testkèpzavaros kislány vagy.
2017. nov. 4. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nah, lássuk csak, megmutatom Neked, hogy mi lenne a sok(ez a mai napom) :

Reggeli(¼ 5,kutyasétáltatás előtt):2,5dl tejes kávé(1dlkávé, másfél dl tejjel) + egy domino.

2.reggeli(7-kor, kutyasétáltatás után): 4db tojás+10dkg sonka összesütve, 2 szelet kenyér, 3pari, 1paprika + fél liter tea.

Tízórai(fél 10-kor): 2db alma + fél zacskó darálós keksz.

Ebéd(12-kor):nagy tányér paprikás, hagymás, baconos rizs+cékla.

Nasi(2-kor):1zacskó(100gramm) diákcsemege.

Uzsonna(fél 5-kor):egy doboz(500gramm) epres joghurt.

Vacsora(kb 7-8 közt lesz):egy nagy tányér(ha nem 2) bolognai spagetti sok sajttal.

És este(10-11közt), ha éhes vagyok szoktam enni még vmit. Mondjuk egy kisebb meleg szendót, vagy gyorspizzát.

Szóval nekem ne mond, hogy hjaaj de sokat ettem, hogyan mozogjam le meg mittudom, ne legyél már anorexiás, ezért ilyen negatív az összes tinilány, mert egy szelet vajas kenyértől azt hiszik, híznak 3 kilót -.-...

Tessék normálisan enni és éld az életed, mozdulj ki, sétálj, biciklizz, kirándulj, bulizz. :)

16/L

2017. nov. 4. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!